Lady Gaga X Metallica! Dit wil je zien!

Lady Gaga X Metallica! Dit wil je zien!

23 september 2021 0 Door Bas de Goede

Lady Gaga | De titel is géén clickbait, het is gewoon echt waar! Dit wil je zien! De multigetalenteerde Lady Gaga stond recent op het podium met de epische rockband Metallica en stal daar zelfs de shows tijdens de rehearsel, aka de oefenronde!

Lady Gaga gaat van pop, naar rock, naar kut muziek tot aan het juweelte dat ‘A Star Is Born’ heet. In deze film schittert ze al ‘Ally’ aan de zijde van ‘Jack’. Gespeeld door Bradley Cooper. Dit is werkelijk waar een tranentrekkend juweeltje die vereeuwigd moet worden in je film collectie.

Maar goed, back to music. Als je dit hebt gezien raak je gerust overtuigd dat er met Lady Gaga destijds echt een ster geboren is…

Lady Gaga Expands

Whooooahhhh… Zelfs de grootste septisci moeten een zwak krijgen voor de enthousiaste zangeres. Wat vind jij van het optreden van Lady Gaga met Metallica? Vergeet ook niet om even de Spotify avonturen van Peter te volgen of check even de Sob Rock van all time legend John Mayer.

We hebben al meer dan eens een cover week, of Vikings thema week gehad bij FSOM en dan bracht ons meer dan eens in de sferen! Daarom hebben we na het succes van 2018 en 2019 ‘ROCKTOBER’ weer gereanimeerd en we gaan dus vanaf de eerste tot aan de laatste dag van oktober knallen. Volg onze website en natuurlijk Social media om niets te missen!

Wil je nu a beginnen met genieten van de muziek, check dan de FSOM 2021 playlist hieronder!

De FSOM 2021 playlist

Artikel door: Bas / @thedutchbeerdad
Join mijn bieravonturen ook op Untappd en Instagram! Let’s share!
Lees in ons magazine ook over de Houblon Dieu van Baxbier uit Groningenl!
Volg FSOM Magazine op Instagrampagina en Facebookpagina!
Ben je nog geen abonnee op FSOM-tv? Klik dan snel –> hier <– en mis niets meer!

Recent ontdekte wij al dat Lady Gaga meer is dan de dame van de popmuziek. Na haar succes in A star is born pakt ze flink door met Metallica. Check it out bij FSOM! 
Scoor gelijk de bieren van Flying Dutchman met een dikke kortingscode!
Met de code ‘FSOM10’ scoor je de Flying Dutchman bieren met 10% korting.
Please follow and like us: