Jurassic World Uitbreiding | Dino’s, het zijn fantastische beesten. Vooral digitaal want om nu in real life een T-Rex tegen het lijf te lopen lijkt me geen dag die ik mee zou willen maken. Maar fantseren, spelen met DNA en een dino park optuigen is natuurlijk wel heel erg leuk. Of je dat nu ziet op het grote witte scherm of thuis vanaf je console!

Jurassic World Dominion

Allereerst eens even de focus leggen op de movie franchise! Want als klein kind heb ik genoten van Jurassic Park, The Lost World en stiekem ook wel van Jurassic Park III. Toen in 2015 de film Jurassic World verscheen was ik al een kind in een snoepwinkel. En de film vond ik nog goed te pruimen ook dus dat smaakte naar meer. Helaas werd dat gevoel met de tweede Jurassic World film volledig om zeep geholpen.

Maar met Dominion krijg ik toch weer hoop voor de films en kunnen ze hopelijk mijn slechte nasmaak van het tweede deel weer wegnemen en de trilogie netjes afronden. Bring on 2022!

Jurassic World Evolution 2

Naast films is het natuurlijk nog veel leuker om je eigen park te bouwen en daarin te investeren! Daarom kijken we eens even naar de wereld van gaming in de vorm van Jurassic World Evolution 2! De eerste game heeft me uren bezig gehouden. Je eigen park bouwen, de dino’s in de juiste omheining plaatsen, het weer in de gaten houden en bezoekers trekken. En dat allemaal op je eigen speelveld die zo uitgebreid is dat je uren, dagen of zelfs weken bezig kunt zijn om je ultieme Jurassic Park op te bouwen. En wanneer je klaar bent wacht het volgende eiland en kun je daar alles nog eens dunnetjes overdoen! Stiekem toch wel een beetje een droom die uitkomt na het zien van de eerste Jurassic Park film. En om dit park te gaan bouwen en beheren hoeven we niet eens zo lang te wachten want de game komt op 9 november al uit!

Volg FSOM Magazine op Instagrampagina en Facebookpagina!
Ben je nog geen abonnee op FSOM-tv? Klik dan snel –> hier <– en mis niets meer!

GameBreak krijgt een nieuw jasje. Ook gaan we experimenteren. Lees het hoe en waarom in dit kersverse artikel!
Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram