GameBreak krijgt een nieuw jasje!

GameBreak met DutchPlaystationgamer

GameBreak | Ja, nu heb ik het al een beetje verklapt maar GameBreak krijgt een nieuw jasje! Je leest hier het hoe en waarom!

Seizoen 2

Het nieuwe seizoen van GameBreak is onlangs begonnen en daarbij viel eigenlijk op dat er qua format weinig was veranderd. De bedoeling was om dit voor het tweede seizoen iets anders aan te pakken maar tijd en prioriteit gooiden roet in het eten. Maar we hebben de schouders er onder gezet en vanaf aflevering 4 veranderd GameBreak enigzins!

De reden is dat we natuurlijk een beetje mee willen met de tijd en dat houdt ook in dat we dit seizoen iets meer gaan experimenteren. Andere locatie, andere manier van tonen van beelden en meer. We willen hiermee experimenteren om de content voor jullie zo aantrekkelijk mogelijk te maken natuurlijk. Want zonder jullie is er geen content!

Let’s dive right in!

Sommige dingen veranderen ook niet want Let’s dive right in houd ik er natuurlijk gewoon in! Heb je de vorige aflevering van GameBreak gemist dan is dit de uitgelezen kans om deze nog even te bekijken!

Een vast schema!

Natuurlijk is het ook van belang om gewoon op een vast tijdstip de content bij jullie op het scherm te toveren. Dat zorgt voor minder verrassingen. En verrassingen zijn best leuk, maar dan wel met verjaardagen of iets extra’s. Afvragen of er een nieuwe aflevering komt en wannneer is natuurlijk nooit leuk. We zijn nog even bezig met het schema voor ons YouTube kanaal, want naast GameBreak hebben we natuulijk nog meer content voor jullie in petto! Dus dat schema houden jullie nog even tegoed maar dat dit een wekelijks of twee wekelijks vast moment gaat worden, dat staat al vast! We houden jullie op de hoogte! See you then!

Volg FSOM Magazine op Instagrampagina en Facebookpagina!
Ben je nog geen abonnee op FSOM-tv? Klik dan snel –> hier <– en mis niets meer!

GameBreak krijgt een nieuw jasje. Ook gaan we experimenteren. Lees het hoe en waarom in dit kersverse artikel!
Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram