Is Broken Darkness een Low Budget Pareltje in het donker!?

Is Broken Darkness een Low budge tpareltje!? FSOM

Broken Darkness | Een meteorenregen daalt neer op aarde en de oproep is dan ook om direct te schuilen en je heil elders te zoeken dan aan de oppervlakte van de aarde. Je kunt het al wel raden, dat gaat niet veel mensen lukken! Daarna maken we een sprongetje van 8 jaar in de toekomst… Hoe gaat het eraan toe op planeet Aarde?

In deze trailer word al snel duidelijk dat de mensheid is ondergedoken. Letterlijk. Men leeft onder de grond in tunnels en andere ondergrondse ruimtes. Het is er vrij vijandig en bij ons op de FSOM redactie kregen we al snel het idee dat er meer speelde. Kijk de trailer maar eens!

Broken Darkness

Ze zitten al een tijdje in het duister en ze zijn niet alleen! Argwanend richting nieuwkomers, weinig voedsel en dat is nog maar het begin. Deze film, met de toepasselijke naam Broken Darkness, heeft alles in de basis wat een film in dit genre hoort te hebben. Op basis van de trailer en de namen van de acteurs: Sean Cameron Michael, Suraya Rose Santos, Brandon Auret, Brendan Sean Murray, Ryan Kruger, Sean Redpath. Kunnen we vaststellen dat we hier toch wel met een low budget-film te maken hebben.

Is Broken Darkness een low budget pareltje in het donker? Het zou zomaar kunnen, deze film heeft alles in huis om dit waar te maken!  Kijk maar eens naar deze meteorietenregen! FSOM is jouw online magazine!

Maakt dat iets uit? Nou, je wilt nu vast lezen dat dit niets uitmaakt. Meestal maakt dat heel veel uit, maar dit verhaal heeft dusdanig veel potentie dat deze film wel degelijk een vermakelijke kan zijn!

The only way out is up! Nadat de hoofdrolspelers in het nauw zijn gedreven besluiten ze naar het oppervlakte van de aarde te gaan. Voor zover zei weten zullen ze de eerste in 8 jaar tijd zijn die dit aan durven. Dat blijkt niet helemaal het geval te zijn en uiteraard zijn ze boven ook niet alleen. Deze film heeft als releasedate 29 oktober 2021 en als het een beetje mee zit is dit toch weer een juweeltje in het Zombie genre!

Is Broken Darkness een low budget pareltje in het donker? Het zou zomaar kunnen, deze film heeft alles in huis om dit waar te maken! Fsom Magazine is het online magazine voor jou!

Artikel door: Bas / @thedutchbeerdad
Whisky, Whiskey, Whisky? Hoe zit dat eigenlijk?
Volg FSOM Magazine op Instagrampagina en Facebookpagina!
Ben je nog geen abonnee op FSOM-tv? Klik dan snel –> hier <– en mis niets meer!

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram