Johnny Depp De Man van 300 miljoen

Johnny Depp De Man van 300 miljoen

29 juni 2022 0 Door Bas de Goede

Johnny Depp | You wil always remember this as the day that you almost captured Captain Jack Sparrow‘, dit zijn woorden die recent een nog grotere betekenis hebben gekregen. Na de uitspraak in de rechtszaak die de wereld op het puntje van haar stoel deed zitten, werd Jack Sparrow helemaal een legende. Sindsdien zijn er weer wat balletjes gaan rollen die niet meer rolde.

De rechtszaak waar ik op doel. Is natuurlijk de zaak waarin Johnny Depp zijn ex-vrouw Amber Heard aanklaagde. Dit deed hij nadat ze in 2018 een open brief schreef waarin ze zeer gedetailleerd omschreef hoe ze slachtoffer werd van huiselijk geweld.

Het gevolg was een enorme shitstorm, de verwoesting van Johnny Depp’s carrière en een rechtszaak, omdat Amber het niet pikte dat Johnny haar aanklaagde. Amber besloot om ook hem weer aan te klagen. Het resultaat was een rechtszaak die de hele wereld op de voet volgde. De vuile was hing buiten, maar uiteindelijk bleek toch echt dat Johnny aan het langste eind zou trekken. En terecht, zo werd bepaald in de publieke opinie.

Hoe nu verder?

Amber Heard moet een enorme som geld betalen aan Johnny Depp vanwege gederfde inkomsten. Het was namelijk niet terecht dat Johnny Depp werd verbannen uit Hollywood en vooral Disney nam haar rol vanaf dag één zeer serieus. Zo dumpte ze Johnny direct na de publicatie van de brief, zonder verder onderzoek te doen.

Als gevolg daarvan heeft Johnny Depp aangegeven nooit meer iets met Disney te maken willen hebben, maar er is misschien toch een maar! Ondanks dat zijn manager het nog altijd ontkent, schijnen er toch serieus pogingen ondernomen worden door Disney om Johnny Depp terug te laten keren als Captain Jack Sparrow. Volkomen terecht volgens ons, want Pirates Of The Carribean is helemaal niets waard zonder Captain Jack Sparrow.

Maar hoe haal je iemand over die je volkomen onterecht hebt verbannen? Juist! Met geld natuurlijk! Toen de roddelblaadjes in de VS en Australië ermee kwamen, konden wij er nog niet zoveel mee. Maar nu de berichten van bevestiging en ontkenning steeds heftiger worden, gaan de gesprekken tussen Disney en Johnny misschien toch wel van start.

Is it all about the money?

Aanleiding? Juist, zo’n slordige 300 miljoen dollar! Dat is het bedrag dat Disney (nu al) over zou hebben om Johnny Depp terug te krijgen in Pirates Of The Carribean. Johnny speelde de hoofdrol in alle vijf Pirates of the Carribean-films. In 2017 was hij voor het laatst te zien als Captain Jack Sparrow in de Black Pearl in Dead Men Tell No Tales-film.

Gelukkig is Johnny Depp nog lang geen dead man en gaat het zesde deel van Pirates misschien toch nog een nieuw avontuur worden voor Captain Jack Sparrow. Als dit waar blijkt te zijn… De fans hopen van wel natuurlijk! Vooralsnog worden de geruchten ontkent, maar je weet het nooit!

Meer filmnieuws? Lees dan ook over Peaky Blinders, of ga naar Fifty Shades of Movies & series en check dan ook de 100 films die op jouw Bucketlist horen!

Artikel door: Bas / @thedutchbeerdad

joaquin phoenix wederom als joker. Wordt Johnny Depp de man van 300 miljoen? Dat is het bedrag dat hardnekkig naar voren komt om de Pirates zes onderhandelingen te starten.
Joaquin Phoenix keert terug als Joker.
Please follow and like us: