Joaquin Phoenix kruipt wederom in de huid van Joker!

joaquin phoenix wederom als joker

Joker | Yes! Zojuist is bevestigd dat Joaquin Phoenix wederom in de huid van Joker zal kruipen, een tweede deel gaat een feit worden. Geweldig nieuws voor alle fans natuurlijk.

Het is dan nu echt officieel. Een Joker sequel is in de maak en regisseur Todd Philips heeft zelfs de naam al onthuld.

Folie à Deux

Todd Philips regisseerde en schreef mee aan de eerste Joker film, de film waarin Joaquin Phoenix een verpletterende indruk achterliet als Joker. Nu gaat Joaquin Phoenix dus samenwerken met Scott Silver om de sequel te schrijven. Todd Philips deelde een foto van een rood script op zijn Instagrampagina. Een foto waar Phoenix het script leest werd ook gedeeld en zo ging het balletje rollen.

Over het script is uiteraard nog vrijwel niets bekend, we kunnen enkel gissen en onze fantasie zijn werk laten doen. Wel kunnen we de link leggen met de verkniptheid van Joker zelf, net als Harley Quinn is het natuurlijk een markant figuur bomvol met mankementen.

Zojuist is bevestigd dat Joaquin Phoenix wederom in de huid van Joker zal kruipen, een tweede deel gaat een feit worden.

Folie à Deux is namelijk een psychische aandoening en niet zomaar eentje! Het is namelijk een gedeelde psychotische stoornis, een inductiepsychose. Folie à deux is een geïnduceerde waanstoornis. De aandoening ontstaat bij mensen die een relatie hebben of nauwe banden onderhouden met iemand die al psychotische symptomen vertoont waarbij waanideeën op de voorgrond treden.

Je zou hier dus uit op kunnen maken dat in Joker 2 ook Harley Quinn misschien wel een prominente rol gaat krijgen. Uiteraard houden we je bij FSOM Magazine op de hoogte, to be continued

Meer filmnieuws? Lees dan ook over Peaky Blinders, of ga naar Fifty Shades of Movies & series en check dan ook de 100 films die op jouw Bucketlist horen!

Artikel door: Bas / @thedutchbeerdad

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram