Harley Quinn krijgt de hoofdrol in de zesde Pirates of the Caribbean film

Pirates of the Caribbean Margot Robbie X Johnny Depp FSOM

Pirates of the Caribbean | Dat er een zesde deel van de succesvolle pirates-reeks zou gaan komen, dat mag gen verrassing meer zijn. Maar dat Harley Quinn de hoofdrol zou krijgen in dit zesde deel mag toch wel een beetje opmerkelijk genoemd worden.

Harley Quinn is de slechterik uit het DC-Universe en is toch ook een beetje ons oogappeltje. Birds of Prey, Suicide Squad. Dit zijn stuk voor stuk kaskrakers waarin ze te zien is, maar in real life draagt ze de naam Margot Robbie. En laten we nu net te weten zijn gekomen dat Margot de leading character gaat worden in de zesde film uit de Pirates reeks!

De betoverende wereld van  disney+ op FSOM Magazine. Pirates of the Caribbean 6 komt eraan!

Who’s Margot Robbie?

Margot Robbie zag op 2 juli 1990 het levenslicht in Queensland en viert dus binnenkort haar 30e verjaardag! Dat is haar niet af te zien, want al jaren scoort ze niet alleen als badass-chick. Maar deze blondine is natuurlijk ook een sieraad voor het oog. Wat dat betreft is het logisch dat ze de leading rol krijgt in de nieuwe Pirates film.

Maar is ze in staat om Mr Depp op te volgen? De echte doorbraak van Margot Robbie was in de film ‘The Wolf of Wall Street’, dat is alweer een tijdje geleden. De Blu-ray van deze film scoor je tegenwoordig al onder een tientje! Suicide Squad, Bird of Prey, I, Jane en zelfs een Voice Over in de Peter Rabbit animatiefilm zijn sindsdien toegevoegd aan haar indrukwekkende cv. Pretty Impressive!

Wait! What? Niet Johnny Depp, maar Harley Quinn krijgt de hoofdrol in de zesde Pirates of the Caribbean film? Dat is surprising nieuws van Disney!

FSOM Magazine

Pirates of the Caribbbean 6

Het zesde deel uit de Pirates of the Caribbean reeks werd enige tijd geleden bekend gemaakt door Disney. Het script zal geschreven worden door Christina Hodgson die eerder betrokken was bij Birds of Prey en Bumblebee. Deze zesde film staat los van de eerste vijf films en zal een op zichzelf staand verhaal zijn. Dit verhaal speelt zich af in het pirates universe, maar zal verder geen overeenkomsten hebben.

Ook staat dit project volledig los van de film waar de maker van de geweldige Tsjernobyl serie aan werkt, dit zal namelijk een prequel worden van de vijf Pirates of the Caribbean film en misschien is Johnny Depp hier wel in te zien.

Alhoewel er momenteel enkel geruchten rondgaan over het karakter dat Margot Robbie zal gaan spelen. Circuleert de naam ‘Redd’ veelvuldig op het WWW, dus wij zijn benieuwd! Echter is het wel zo dat de fans van de Pirates films woedend hebben gereageerd op het besluit om Johnny Depp niet in de zesde film op te nemen, zo schrijft Filmtotaal vandaag.

Harley QUinn X Johnny Depp in de zesde film van de Pirates of the Caribbean reeks? 

FSOM Magazine
Afbeelding: Screenrant.com

Ik ben ook van mening dat Johnny Depp de eerste vijf films heeft gemaakt tot wat ze zijn en hem opvolgen zal een flinke kluif zijn. Maar misschien is Harley Quinn juist wel de aangewezen persoon om dit te doen…

Wil jij helemaal niets meer missen? Abonneer je dat helemaal GRATIS op ons YouTube kanaal. Bij dit GRATIS abonnement ben jij altijd als eerste op de hoogte van onze video’s. En nog veel belangrijker… Jij hoort dan gewoon bij de FSOM Crew! ­čśë

Lees hier over een bijzonder piratenbier!

Artikel door: Bas de Goede / @thedutchbeerdad
Volg FSOM Magazine op Instagram en Facebook!

Wait! What? Niet Johnny Depp, maar Harley Quinn krijgt de hoofdrol in de zesde Pirates of the Caribbean film? Dat is surprising nieuws van Disney!

FSOM Magazine het entertainment platform voor jou!
Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram