De Manhattan Cocktail van Confessions of a Whisky Freak

De Manhattan Cocktail van Confessions of a whisky freak op fsom magazine

De Manhattan cocktail | Het is vandaag alweer zondag, de week is weer voorbij. Gelukkig gaat de zaterdag voor de zondag en was het gisteravond om 20.00 dus weer tijd voor een nieuwe episode van onze ‘Cocktail Experience’. Robbert is aan de slag gegaan met de Manhattan!

Robbert is online beter bekend als ‘Confessions of a Whisky Freak’ en als whisky liefhebber is hij onder andere al aan de slag geweest met de Old Fashioned, de Salty Sea Dog en de Bourbon coffee. Een logisch vervolg daarop is natuurlijk de Manhattan!

Wat is de Manhattan?

De Manhattan is een mix van Whisky, zoete Vermouth en bitters, je kunt als garnering bijvoorbeeld een kers toevoeging. Als vervanger van de whisky die Robbert gebruikt ( Monkey Shoulder ), kun je ook bourbon pakken, Canadese Whisky of Tennessee whiskey.

Daarnaast heb je natuurlijk ook nog ijs nodig, want ijs is in de basis onderdeel van heel erg veel cocktails! Er zijn voor de Manhattan cocktail dus maar drie basis ingrediënten nodig naast het ijs, uiteraard zijn de verhoudingen wel heel erg belangrijk.

De Manhattan van FSOM!

Robbert is dus aan de slag gegaan met een prachtige cocktail en laat zien dat het vooral heel erg eenvoudig kan zijn om de Manhattan cocktail zelf thuis te maken. En juist dit is de essentie van de FSOM Cocktail Experience. Wij willen graag dat jij thuis ook heerlijk gaat genieten van deze cocktail!

Op FSOM TV (Ons YouTube kanaal waar je GRATIS op kunt abonneren!) krijg je van ons elke dinsdag en zaterdag om 20.00 een toffe cocktail te zien, die jij thuis ook gewoon kunt maken!

Ben je er nog niet helemaal over uit waar dit artikel over gaat? TheDutchBeerDad praat je –> hier <– even bij.

Artikel door: Bas / @thedutchbeerdad
Video door: Robbert / @confessionsofawhiskyfreak
Volg FSOM Magazine op Instagram en Facebook!

In deze nieuwe episode van de Cocktail Experience gaat Robbert / Confessions of a Whisky freak aan de slag met de Manhattan cocktail. Doe jij mee?

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram