Grutsk, de Whisky Barrel Aged Quadrupel Uit Friesland!

Grutsk de whisky barrel aged quadrupel van browuerij diggelfjoer uit friesland. fsom

Grutsk | Afgelopen weekend was het eindelijk zover, de release van de nieuwe 2020 Barrel Aged serie van de Friese bierbrouwerij Diggelfjoer. Dit jaar hebben ze hun megadikke Quadrupel op Cognac en Whiskyvaten laten rijpen en ik ben hem snel gaan proeven!

Het stond al een tijdje op de planning en de verwachtingen waren groots, na een succesvolle barrel aged serie in 2019 van de tripel ‘Suver Nuver’. Hebben de brouwers van Diggelfjoer er dit jaar gekozen om hun Quadrupel ‘Grutsk’ te laten rijpen op Cognac en Whisky vaten…

Uiteraard heb ik beide in huis gehaald en voor de aflevering van ‘Wat proeven we vandaag?’ van deze week heb ik ervoor gekozen om de Whisky Barrel Aged variant te gaan proeven. Let’s taste!

De afgelopen dagen zagen we op Instagram al diverse kiekjes voorbij komen, onder andere @wanderwithxander en @jan_koning waren er als de kippen bij om dit bier te proeven. De recensies logen er niet om en ik stond dus te trappelen om de video op te gaan nemen.

Laat vooral even weten wat je van Grutsk Whisky barrel aged review vond, maar nog veel belangrijker! Ga jij hem ook proeven? Deel je proefervaring door @fsommgazine te taggen op je Social Media en we delen jouw proefervaring met liefde!

Meer informatie over Brouwerij Diggelfjoer en hun Quadrupel Grutsk check je uiteraard op hun social media en de website van Brouwerij Diggelfjoer uit Friesland.

Artikel door: Bas de Goede / @thedutchbeerdad
Join mijn bieravonturen ook op Untappd! Let’s share!
Volg FSOM Magazine op Instagrampagina en Facebookpagina!
Ben je nog geen abonnee op FSOM tv? Klik dan snel –> hier <– en mis niets meer!

Wat Proeven we vandaag? Nou, we gaan de Whisky Barrel Aged Quadrupel 'Grutsk' van Brouwerij Diggeljoer uit Friesland proeven! 

Uiteraard nam TheDutchBeerDad deze eer op zich! 

FSOM

De wereld rond in 80 glazen is ook iets voor jou!

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

2 reacties

  1. […] TheDutchBeerDad proeft een dikke Barrel Aged Quadrupel uit Friesland! […]

  2. […] wereld rond in 80 glazen!Een nieuwe Barrel Aged Quadrupel uit Friesland? Proef mee!De beste wensen van Stanislaus Brewskovitch!Hertog Jan Grand Prestige Whisky Vatgerijpt […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram