De wereld in 80 glazen rond door kimmichaelis bij fsom

80 glazen | Alle liquid lovers verzamelen, er is een nieuw pareltje in town om toe te voegen aan je boeken stash. In ieder stadje een ander schatje of in dit geval in ieder land een ander drankje…

Van Japanse Whisky tot Belgische bieren. Van Caribische rum tot Nederlandse Jenevers, in ‘De wereld rond in 80 glazen’ ga je op reis en ontdek je geheimen van traditionele dranken wereldwijd. Zoals de naam van dit wellicht doet vermoeden!

Je gaat in deze “reisgids” verschillende verhalen lezen over 80 alcoholische drankjes die wij als mens door de eeuwen heen hebben bedacht. Van Noorwegen tot Benin en van Korea tot België en natuurlijk Nederland. Je gaat het allemaal vinden in deze encyclopedie voor liquid lovers. Achtergrondverhalen anekdotes en smaakprofielen van je favoriete drankje, maar ook aan de dorstige lezer is er gedacht, want je gaat er heerlijke recepten vinden om zelf cocktails te maken. Dus long story short, 80 drankjes, 80 reizen en 80 verhalen. Als je het ons vraagt, hét boek om te geven of te krijgen.

Oh! My Drinks!

De schrijvers van deze encyclopedie, Jules Gaubert-Turpin en Adrien Grant Smith Bianchi hebben eerder een ander heerlijk boek samen gemaakt, namelijk De wijnkaart, alsjeblieft. Een atlas met verhalen en kaarten van wijngaarden over de hele wereld. Eveneens leuk om te geven én te krijgen! Naast deze atlas heeft dit tweetal hun bijdrage geleverd aan de lancering van een magazine over ambachtelijk gebrouwen bier en een blog over sterke dranken, Oh My Drink.

In 80 glazen de wereld rond een reisgids en encyclopedie in één voor de echte drankliefhebbers! 

Fsom

‘De wereld rond in 80 glazen’ kun je hier bestellen voor € 29,99 en ‘De wijnkaart, alsjeblieft’ bestel je via deze link voor €25,99. Alvast inslaan voor de decembermaand!

Artikel door: Kim Michaelis | @kimmichaelis
Neem ook een kijkje op de website www.KIMMICHAELIS.nl.
Volg FSOM Magazine op Instagrampagina en Facebookpagina!
Ben je nog geen abonnee op FSOM tv? Klik dan snel –> hier <– voor The GodFather en mis niets meer!

Meer lezen over vatgerijpte lekkernijen? Dan is het artikel over de Whisky vatgerijpte Grand Prestige van Hertog Jan ook iets voor jou!

nix18 geen18geenalcohol genietmaardrinkmetmate. In 80 glazen de wereld rond. 

FSOM Crew
Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

4 Reacties

  1. Byzonder boek een interessante wereldreis. In hoeverre zit er informatie in over alcoholvrije dranken?

    1. Wie weten kunnen we die ooit toevoegen.. Voor nu spelen ze dus (nog) geen rol! 😉

  2. […] De wereld rond in 80 glazen!Een nieuwe Barrel Aged Quadrupel uit Friesland? Proef mee!De beste wensen van Stanislaus Brewskovitch!Hertog Jan Grand Prestige Whisky Vatgerijpt 2020. […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram