BREAKING NEWS! Amazon Prime Video voor iedereen!

amazon gaat stunten met amazon prime in nederland op fsom

Prime Video | Begin maart schreven wij al dat Amazon eindelijk met haar streamingdienst naar Nederland zou komen, want Amazon daalde neer in Nederland. Helaas bleek je alleen via Amazon.nl een abonnement af te kunnen sluiten met een creditcard en de omslachtige manier via de Duitse website van Amazon was ook niet bepaald ideaal. Daar komt nu eindelijk verandering in!

Als we het grote stukje water over vliegen, is iedereen er vanuit de mentaliteit aan gewend om transacties te doen met een creditcard. Alleen hier, zeker in Nederland, zijn wij dit eigenlijk veel minder gewend. Dus begon men creatief te zijn en kon je via de Duitse website van Amazon wel een abonnement op de streamingdienst Prime Video afsluiten, maar wat een gedoe zeg.

Verandering!

Gelukkig komt er nu eindelijk verandering en in dit geval is verandering een goed iets! Vanaf heden kun je ook gewoon, zoals wij gewend zijn, een abonnement op Prime video afsluiten bij Amazon met iDeal!

Dit is zeer goed nieuws, want nu kunnen wij eindelijk rustig en languit kijken naar The Grand Tour, The Office, Jack Ryan en echt bizar veel films. Dit betekend ook dat Prime Video van Amazon een serieuze concurrent gaat worden voor Netflix, Videoland en Disney+. Dit zijn momenteel de grootste in NL en daar is nu dus een vierde potentiële topper bijgekomen.

Daarnaast is het ook nog zo dat je met Amazon Prime profiteert van nog veel meer voordelen, daarover lees je meer in het artikel over de lancering van Amazon in Nederland.

Ik ga snel een abonnement afsluiten en profiteren van 30 dagen GRATIS Amazon Prime Video! Jij ook?

Artikel door: Bas de Goede / @thedutchbeerdad
Volg FSOM Magazine op Instagrampagina en Facebookpagina!
Ben je nog geen abonnee op FSOM tv? Klik dan snel –> hier <– en mis niets meer!

amazon gaat stunten met amazon prime in nederland op fsom
Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram