Game Like a Viking – GameBreak

GameBreak met DutchPlaystationgamer

Game like a Viking | Zoals jullie nu ongetwijfeld wel weten is het Viking week bij FSOM en dat betekent natuurlijk dat ook GameBreak volledig in het teken staat van… VIKININGEN! Ja, dat lees je goed, we gaan het over de Noormannen en vrouwen hebben. En ik zeg hier bewust we want we hebben een gasthost!

Like a Viking

Like a Viking is het motto en hoe kom je dichter bij de daadwerkelijke ervaring dan door gaming! Samen met Bas / TheDutchBeerDad gaan we het avontuur aan. En daar hoort natuurlijk een Viking drankje bij! Game like a Viking!

Neem contact op!

Ben jij nou ook een gamer, of houd je van een glas whisky maar heb je vragen, opmerkingen, toevoegingen of andere zaken waar je iets over kwijt wilt, laat het ons weten! Zo combineren we gamen met een hapje en een drankje maar ook hebben we natuurlijk onze andere versnaperingen die een plek hebben bij FSOM. Wat drinken, hoe komen we er aan en hoe kunnen we jou helpen er ook aan te komen!? Daar komen we gezemelijk uit.

Artikel door: Peter van de Velde / @dutchplaystationgamer / @fsomwhiskyguy
Volg FSOM Magazine op Instagram en Facebook!

Vikings is a show about Vikings! Deze week is het Vikings week bij FSOM en daarom gaan we op reis met deze zeevarende Noormannen!

Meer DutchPlayStationGamer

Like a Viking – Vikingweek bij FSOM!
Het verhaal van Ragnar Lothbrok

Stephen King griezelt… Later
Mijn eerste bottle kill! – A true story

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram