Deze Stephen King film gaat het imago van Zac Efron eindelijk veranderen!

Vaness Hudgens en Zac Efron. FSOM

Zac Efron | Het brave imago wat Zac Efron opbouwde via zijn activiteiten bij Disney Channel is het imago waar hij al jaren vanaf probeert te komen. Met een beetje hulp van Stephen King gaat dat nu misschien eindelijk lukken.

Onlangs werd bekend dat Zac Efron de hoofdrol gaat spelen in de film Firestarter. Deze film is gebaseerd op één van de vele Stephen King verhalen. Ongeveer 35 jaar geleden is er al een film gemaakt naar het boek ‘Firestarter’ van Stephen King. De kans is erg klein dat je er iets over gehoord hebt, want de film met onder meer Heather Locklear en een jonge Drew Barrymore was absoluut geen doorslaand succes was. Nu komt er een nieuwe poging en een hoofdrolspeler is gevonden met Zac Efron!

Zac Efron probeert al jaren, tevergeefs, van zijn brave imago af te komen die hij verwierf door zijn rollen in komedies en natuurlijk bij Disney Channel. Nu hij de hoofdrol krijgt in ‘Firestarter’ hoopt hij eindelijk afscheid te kunnen nemen van dit imago en “volwassen” te worden. Keith Thomas is de regisseur van de film en hij zei eerder al het volgende hierover.

Al jaren tracht acteur Zac Efron af te komen van zijn brave imago dat hij opbouwde via de Disney Channel en de nodige komedies. Even geleden werd bekend dat Efron de hoofdrol gaat spelen in de Stephen King-film Firestarter.

Tijdens een interview sprak regisseur Keith Thomas over dat de keuze op Efron is gevallen om de hoofdrol te gaan spelen. De regisseur denkt dat dit een gamechanger voor Efron gaat worden.

“Hij is nu begin dertig. Dus hij is een andere man. Ik bedoel, hij is dezelfde man, maar een andere man. En ik denk dat dit het soort rol is waarmee hij invloed heeft op de manier waarop hij zichzelf laat zien en de manier waarop we naar hem kijken”, aldus Thomas.

Stephen King films!

Blumhouse Productions gaat aan de slag met ‘firestarter’. In de film zien we een 9-jarig meisje dat via een experiment pyrokinetische gaven krijgt waarmee ze met haar geest vuur kan creëren en beïnvloeden. Ook kan ze de nabije toekomst. En dan hebben eveneens haar ouders speciale gaven gekregen…

Een bijzonder verhaal en de mensen die het boek hebben gelezen zullen zeker beamen dat je erin kunt verdwalen. Toch zullen critici zich nog altijd afvragen of het slim is om als acteur je naam te verbinden aan een Stephen King film. Dit loopt namelijk niet altijd goed af voor de acteur.

Nu is het alleen nog afwachten wie het 9- jarige meisje gaat spelen. Heb jij suggesties?

Artikel door: Bas / @thedutchbeerdad Het artikel ‘Stop being so busy‘ wil je ook niet missen!

Volg FSOM Magazine op Instagrampagina en Facebookpagina!
Ben je nog geen abonnee op FSOM-tv? Klik dan snel –> hier <– en mis niets meer!

Uitgekookt .nl is de gemakkelijke maaltijd. FSOM

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram