Frozen 2 komt er eindelijk aan! Bekijk nu de final extended trailer van het nieuwe Frozen avontuur! Fun met Olaf op YouTube

Olaf op YouTube | We zitten misschien wel meer aan huis gekluisterd dan ooit! Maar dankzij Walt Disney Animation Studios kunnen we toch een beetje lachen. Er komt namelijk elke dag een korte video van Olaf, die we allemaal wel kennen uit de Disney films van Anna en Elsa. Fun met Olaf op Youtube is bij ons thuis gegarandeerd een hit!

Disney heeft namelijk een online animatie serie gemaakt waarin Olaf, u weet wel. Die vrolijk sneeuwpop die Anne en Elsa gezelschap houdt tijdens de avonturen die ze beleven. En Disney post hiervan elke dag een korte aflevering online. Bij deze “Fun with snow”!

Ik heb me werkelijk rot gelachen. Het is in de kern een super eenvoudige video waarin vrijwel niets gebeurd, maar het is geen straf om de video 24x met mijn kids te kijken. Olaf werkt namelijk automatisch op je lachspieren en mijn kids zijn dol op de sneeuwpop.

Hyrum Osmond maakte de serie ‘Fun met Olaf’ en hij zat eerder achter projecten als Bolt, Rapunzel en een andere favoriet van mijn kids. Vaiana!

Fun With Snow

Op dit moment schijnt het zonnetje volop buiten en hebben ze ons een paar prachtige voorjaarsdagen beloofd, maar dat weerhoudt ons er niet van om elke dag even naar Olaf te gaan kijken. Doe jullie mee?

De “Fun with Snow” serie die op het YouTube kanaal ‘Walt Disney Animation Studios‘ gaat verschijnen kent 20 afleveringen, dus voorlopig kunnen we er nog even tegenaan. In 2013 maakte we voor het eerst kennis met de vriendelijke sneeuwpop. Hij was onlosmakelijk verbonden met Anna en Elsa in de eerste ‘Frozen’ film. Voor wie deel twee van Frozen nog niet gezien heeft. Een abonnement op Disney+ is de oplossing, daar is de film namelijk nu al te zien!

Artikel door: Bas de Goede / @thedutchbeerdad

fsom website banner logo entertainment Elke dag fun met Olaf op Youtube door thedutchbeerdad op fsom magazine

Dit is echt wat voor jou!

Bizarre voorspelling over het corona virus!
Northern Monk X By the river brewing collabbrew!
De dikste Mini Cooper ooit!
Welkom terug drive-in bioscoop!
The Walking Dead – The Final Season Review
Days Gone – The FfredericC Review

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram