Eindelijk nieuwe Foo Fighters film!

Foo Movie | De Foo Fighters zijn natuurlijk niet meer weg te denken uit het muzikale landschap. Na het uitbrengen van 10 studioalbums mogen we wel stellen dat de heren zichzelf lichtelijk op de kaart hebben gezet. Maar waar ze uitblinken is stevige rock and roll weten de heren vaak ook te scoren met hun artistieke uiting in film! En laat de heren daar nu op gaan inspelen.

Foo Movie Studio 666 gooit met de trailer hoge ogen. En dat de heren van de Foo Fighters niet vies zijn van humor, dat is ook duidelijk! Check it out bij FSOM Magazine

Korte films schreeuwt Foo Fighters

Een van de bekendste Foo tracks is natuurlijk Everlong. Maar de clip die de track begeleidt is al net zo’n meesterwerk als de song zelf! Oordeel anders gewoon zelf even. Er zijn maar weinig bands die dit kunnen.

Nog zo’n mini-film is de plotseling uitgebrachte eerste track van het album Concrete and Gold. De track Run wist door de clip zeer hoge ogen te gooien. En terecht als je het mij vraagt.

Dave Grohl is Satan

Maar naast hun eigen werk gaat Dave Grohl ook nog wel eens helemaal op in het werk van anderen. Zo knalt hij op de drums op het album Songs for the Deaf van Queens of the Stone Age. Maar ook knalt hij de drums naar een nieuwe dimensie op de track Tribute van niemand minder dan Tenacious D! En de bijgaande clip vertolkt Grohl niemand minder dan Satan! Mr good guy in rock speelt de duivel, een bijzondere combinatie. Maar wel awesome. Maar daar houdt de demonenkant van Grohl niet op!

Studio 666

Na 10 albums, verschillende toffe clips en optredens bij anderen is het tijd dat de Fighters hun hand gaan leggen aan film. En niet zomaar een film, nee, een film van jewelste!

In Studio 666 is het tijd voor Grohl en de heren om een nieuw album op te nemen. Ze zoeken echter nog een geweldige locatie om dit te doen. Na een zoektoch vinden ze een huis die perfect is om te doen wat zij het beste doen. Maar is dit huis, omgebouwd tot studio, wel helemaal wat het zou moeten zijn? Of course not! De film komt in de States in februari in de bioscopen en hopelijk hoeven we niet te lang te wachten voordat we hier er ook van kunnen gaan genieten. Want de trailer stroomt over van het overdrevene, het lachwekkende en al dat soort idioterie. Wordt deze Foo Movie vermaak van de bovenste plank? Let’s hope so! De trailer gooit in ieder geval hoge ogen!

Artikel door: Peter/ @dutchplaystationgamer
Don’t Look Up is de perfecte weergave
Volg FSOM Magazine op Instagrampagina en Facebookpagina!
Ben je nog geen abonnee op FSOM-tv? Klik dan snel –> hier <– en mis niets meer!

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram