Eindejaarstoppers 2019!

Ja mensen, het is weer zover. Het einde van het jaar nadert snel en dat betekent dat we als gamers onze portemonnee weer op de kop kunnen houden om te kijken of er nog een beetje geld in zit om alles te kopen. Meestal voel ik de pijn vanaf september en dat is ook dit jaar niet anders. Het enige probleem is, voor mij, tijd.

RPG heaven

Voor de RPG liefhebber was september al een goede maand. GreedFall en Code Vein zijn twee titels waar menig RPG fan toch wel vrolijk van wordt. Althans, ik wel. GreedFall heb ik reeds uitgespeeld en hier heb ik natuurlijk een review over geschreven en de game beoordeelde ik met een 8,5/10. Op dit moment ben ik druk doende met Code Vein en ik vermaak me er prima mee. En dan laat ik The Surge 2 nog even achterwege want die serie moet ik ook nog eens oppakken.

Code Vein

In oktober krijgen we er echter nog een game bij van de makers van Fallout New Vegas in de vorm van The Outer Worlds. Wellicht kan ik net op tijd mijn speelsessies met Code Vein afronden maar dat ik The Outer Worlds ook zeker ga spelen staat wel vast.

Het houdt echter nog niet op want in November krijgen we ook nog het nieuwe Pokémon avontuur op de geliefde Switch. Ik denk dat ik december maar gewoon vrij moet nemen.

Maar wacht, er is meer

Naast al deze RPG’s die ik graag wil spelen komen er ook nog een aantal andere titels die ik nog wil spelen en waar ik voor dit jaar nog naar uit zit te kijken.

Ik moet bekennen dat ik Borderlands 3 nog niet heb gekocht en dus gespeeld. Maar misschien is dat ook niet zo erg want ik moet Borderlands 2 en The Pre-Sequel ook nog steeds spelen. Thank you PS+ zullen we dan maar zeggen.

Maar zoals het kopje al doet vermoeden, er is meer! Wie kijkt er niet uit naar de nieuwe titel van Metal Gear Solid bedenker Hideo Kojima! Death Stranding maakt mij enthousiast, al weet ik nog niet helemaal waarom. Ik heb mezelf bewust een beetje weg gehouden bij de gameplay trailers om het allemaal zelf te kunnen ervaren maar van wat ik er van heb gezien wordt het in ieder geval een unieke ervaring.

Naast al deze titels kijk ik ook uit naar Star Wars Jedi: Fallen Order. Star Wars games vallen voor mij vaak in de categorie ‘super tof’ of in de categorie ‘blegh’ en ik verwacht dat deze in de eerste gaat vallen.

Om over 2020 nog maar niet te spreken

Met al dit gamegeweld in de laatste maanden van 2019 wil ik nog niet eens vooruit kijken naar 2020, al doen we dat natuurlijk al wel een beetje. Want wie kijkt er nu niet uit naar The Last of Us Part II, Final Fantasy VII Remake of Cyberpunk 2077. Maar dat zijn games voor later. Die komen volgend jaar pas uit.

The Last of Us Part II

Wat spelen jullie?

Welke games kijken jullie naar uit? Of welke games heb je vanaf september allemaal gekocht of gespeeld? Er zijn nog zoveel titels die ik niet genoemd heb maar er was natuurlijk Monster Hunter: Iceborne, Link’s Awakening en FIFA 20 om maar even een paar titels te noemen. Let me know in de comments!

Dit artikel is geschreven door: Peter van de Velde / DutchPlayStationGamer Ook mijn YouTube video’s check je op FSOM TV!

FSOM Gaming Aflevering 2 |Remasters, Remakes and original RPG's Dutchplaystationgamer
Wil je meer weten over FSOM of zie jij een samenwerking wel zitten?
Aarzel dan niet en neem contact op!
Info@fsom.nl

Meer lezen van DutchPlayStationGamer?

Pet Semetary 2019 – Een aanfluiting van een film
GreedFall – Sleeperhit of pile of shit?
Rambo Last Blood – Nog 1 keer knallen!
FSOM Gaming aflevering 2 – Remasters, Remakes and Original RPG’s
Pennywise the Dancing Clown is weer wakker voor IT Chapter II!

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram