Een rondje door Nederland met de Bier-compagnie

bier compagnie bij fsom met thedutchbeerdad

Bier Compagnie | Bier verbroederd, zorgt voor gezelligheid en is een neverending avontuur bomvol nieuwe ontdekkingen. Nu zie ik mijzelf toch op zijn minst als doorgewinterde bier drinker, maar dankzij de Bier Compagnie kwam ik er achter dat ik eigenlijk nog maar net begonnen ben.

In eerste instantie werd mijn aandacht niet eens getrokken door het bier bij de Bier Compagnie, maar door iets lekkers om op te eten! De Escobar burger trok namelijk mijn aandacht! Deze dikke burger zou volgends de BBQ helden van de Smoky Basterds heel goed samen zou gaan met een amber biertje. So, now youhave my attention!

Alles over de Escobar burger check je op bet Bier Compagnie YouTubekanaal of check het hele recept op de Bier Compagnie website.

Wat is Bier Compagnie eigenlijk?

Met veel aandacht en zorg is het assortiment in samenwerking met een bierpanel samengesteld, zo vertellen de helden achter Bier Compagnie. Door te werken met een gevarieerd bierpanel komen alleen de lekkerste speciaalbieren in de shop. 

Het doel is simpel. Bier Compagnie wil Nederland en België kennis te laten maken met de unieke smaken van (kleine) top brouwerijen. Zo steunen ze de lokale bierbrouwers en laten ze ons genieten van al deze heerlijke biertjes. Naast deze bieren willen ze ons ook graag verrassen met bijpassend eten, zo was de Escobar burger al een goed begin. Net zoals bij een ‘wijn en spijs’-combinatie kan het juiste bier het gerecht versterken, die zie je natuurlijk regelmatig voorbij komen op mijn Instagram of op het YouTube kanaal van FSOM.

De Biercompagnie is een samenwerking tussen de mannen van Man-Box en Smokey Bastards. Beide merken deden voorheen altijd wel ‘iets’ met speciaalbier, maar dit had nog niet de volledige focus. Zonde, want als de mannen bij elkaar zaten, konden zij wel uren praten over allerlei soorten bieren. – Bier Compagnie.

De Provinciebox!

Voor mij begon het aan het einde van 2021 met de provinciebox. Ik scoorde de box van Noord-Holland en deze zat bomvol met verrassende en vaak zelfs geheel nieuwe bieren voor mij. Bekijk hieronder de unboxing video, die deels nog geheim moest blijven, bij FSOM tv.

Nu mijn enthousiasme voor de provinciebox groeide en ik natuurlijk ook met liefde al die kroonkurken ga sparen, is het hoog tijd voor de volgende provinciebox. Ik was gelukkig nog net op tijd om deze te scoren en afgelopen week kwam deze binnen.

Er gebeurde iets opmerkelijks en er ontstond zomaar een battle, daarmee bedoel ik natuurlijk dat er bieren vergeleken moest worden. Check de video hieronder maar.

Wil jij de provinciebox van deze maand ook proberen? Wees dan snel, want ze hebben de prijzen op dit moment flink verlaagd! Bestel de provinciebox hier!

Artikel door: Bas / @thedutchbeerdad
Join mijn bieravonturen ook op Untappd en Instagram! Let’s share!
Wil jij weten wat een West Coast IPA is? Lees dan vooral het artikel ‘Wat is een West Coast IPA?’

Wat Proeven we vandaag?

Volg FSOM Magazine op Instagrampagina en Facebookpagina!
Ben je nog geen abonnee op FSOM-tv? Klik dan snel –> hier <– en mis niets meer!

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram