De Stembussen Voor Fifa 23 Team Of The Year Zijn Geopend

De Stembussen Voor Fifa 23 Team Of The Year Zijn Geopend

12 januari 2023 Uit Door Bas de Goede

Fifa 23 Team Of The Year | Yes, het moment waar alleen gamende voetballiefhebbers op hebben gewacht is aangebroken! De stembussen voor Fifa 23 Team Of The Year zijn geopend!

De verkiezing van Fifa 23 Team Of The Year is er eentje die de afgelopen jaren enorm aan populariteit heeft toegenomen. Alhoewel het “slechts” over een game gaat, is het inmiddels een verkiezing die bijna net zo populair is als de European Footballer Of The Year van de UEFA. 😉

Het moment is daar, je kunt nu je stem uitbrengen op de fifa 23 team of the year verkiezing. Wie verdient er volgens jou een basisplaats?
Fifa 23 EA SPORTS

Fifa 23 Team Of The Year wordt korter gemaakt als ‘TOTY’, niet te verwarren met GOTY! Er kan inmiddels worden gestemd voor het FIFA 23 Team of the Year (TOTY)! Fans kunnen vanaf nu tot dinsdag 17 januari 8:59 uur CET HIER stemmen op hun favoriete spelers, die volgens hen in het elftal van het jaar thuishoren.

Breng dus jouw stem uit op de favoriete spelers uit Fifa 23! Of je nou kiest voor de monsterlijke spits Haaland, de legendarische Messi nog altijd of dan toch liever het fenomeen Mbappe? Op doel natuurlijk Courtois, of toch liever Livakovic?

Jij hebt het allemaal zelf in de hand en je hebt nog tot 17 januari om je stem uit te brengen.

Nog meer Fifa 23!

Inmiddels is ook de ultieme Fifa 23 soundtrack bekend en natuurlijk was het WK in Qatar daarop van invloed. Daarover gesproken, het WK 2022 speel je nu ook in zijn geheel na in Fifa 23! Je kunt als een van de 32 gekwalificeerde landen in een authentieke singleplayer modus het volledige WK 2022 naspelen!

fifa 23 team of the year en wk 2022 bij fsom magazine

Vanaf de officiële openingswedstrijd to de laatste, of pas de toernooi-ervaring aan door van groep te wisselen en geselecteerde teams die het WK niet hebben gehaald te vervangen in een Aangepast Toernooi. 

In het speltype Online toernooi probeer je door de knock-outfase te komen als een van de 32 gekwalificeerde landen voor ultieme glorie tegen spelers vanuit de hele wereld.

Heb jij Fifa 23 nog niet in je collectie. Check dan bij Tweakers de actuele prijzen voor alle platformen!

Artikel door: Bas

Please follow and like us: