De duurste Netflix kraker ooit komt eraan!

De duurste Netlfix kraker ooit komt eraan.

De duurste Netflix kraker | Bij Netflix weten ze wel hoe ze ons kunnen vermaken, de ene hitserie na de andere klapt de streaming dienst onze huiskamer in. Met haar originals bewijzen ze keer op keer dat ze over flink wat kwaliteiten beschikken, met films is het succes wat wisselvalliger. Maar daar lijkt nu toch definitief verandering in te komen…

De duurste Netflix kraker ooit komt eraan. FSOM Magazine

Netflix werkt achter de schermen aan Six Underground die haar release gaat krijgen in 2019. Met een budget van ruim 100 miljoen dollar gaan ze serieus meedoen. Netflix heeft voor deze film niemand minder dan de getalenteerde, en grappige, Ryan Reynolds gestrikt! Damn dat kan haast niet mis gaan! Daarnaast werkt Michael Bay en diverse toppers van onder andere Deadpool mee aan de productie van Six Underground!

Netflix verwacht met een enorm budget tot haar beschikking in 2018 maar liefst 1000 eigen films en series te hebben, waarvan een deel Netflix originals zijn en een deel aangekochte producties. Six Underground met Ryan Reynolds wordt ergens in 2019 verwacht en voor deze film zal kosten noch moeite worden gespaard. Mudbound, Bright en Okja werden bijvoorbeeld zeer wisselend ontvangen… Dus wij zijn erg benieuwd!

Heb jij nog geen Netflix? Ga snel naar snel naar de website van Netflix en meld je aan!

Artikel door: Bas de Goede / @thedutchbeerdad
Volg FSOM Magazine op Instagram en Facebook!

BREAKING NEWS! De duurste Netflix kraker ooit komt eraan. Bij Netflix weten ze wel hoe ze ons moeten vermaken...

Dit is dé KBS Espresso stout van Founder Brewing!

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram