Wu is de allernieuwste chef bij 24 kitchen!

24 kitchen met eveline wu asian streetfood bij fsom magazine

24 kitchen | We houden allemaal van lekker eten en het wordt voor iedereen steeds toegankelijker om op eenvoudige wijze een kijkje in de keuken te nemen bij de echte chefs. YouTube staat er vol mee, maar ook Instagram, Tiktok en facebook blijven vrolijk meedoen op het gebied van (lekker) eten. Vergeet dan natuurlijk Pinterest niet in dat rijtje, maar ook gewoon op de ouderwetse televisie hebben we in Nederland een geweldige zender. Juist! 24 kitchen!

In ons receptenboek kun je al veel lekkere gerechten vinden, maar 24 kitchen is toch al jaren het walhalla als het op koken op tv aankomt. Voor mij was het programma ‘Wat eten we vandaag’ een regelrechte hit en daardoor pakte ik mijn passie ook weer op. Vooral Job en Perry waren de sterren van de serie, die verder werd aangevuld met onder andere Miljuschka en Jochem.

Streetfood op 24 kitchen

Programma’s over streetfood worden de laatste jaren ook steeds populairder en verschijnen dus frequenter op 24 kitchen. Misschien in Anthony Bourdian, God hebben zijn ziel, misschien wel één van de grondleggers van dit fenomeen op televisie. Nu heeft 24 kitchen er dus een nieuwe chef-kok bij!

Eveline Wu is de nieuwe aanwinst op 24 kitchen. In haar nieuwe programma Eveline’s Asian Streetfood laat ze zien hoe makkelijk en snel je Aziatische streetfood-recepten thuis klaar kan maken. De Eindhovense horecaondernemer dus krijgt haar eigen tv-show, dat vanaf 24 januari elke dag te zien is bij 24 kitchen.

Ieder dag gaat laat Eveline Wu zien hoe je in vijftien minuten een heerlijk, maar eenvoudig Aziatisch gerecht op tafel krijgt. In de nieuwe show komen ook BN’ers langs, zo zien we onder andere Rico Verhoeven, Theo Maassen, Ranomi Kromowidjojo en Humberto Tan langskomen bij Eveline Wu in de keuken.

Eveline Wu is de eigenaar van drie Mood-restaurants. Wu was in 1999 degene die het allereerste wok-restaurant in Nederland opende.

Kijken dus en doe die inspiratie op om zelf aan de slag te gaan met de lekkerste recepten uit de Aziatische keuken!

Artikel door: Bas / @thedutchbeerdad
Dit is het gruwelijk lekkere en simpele recept voor bananenbrood!

Volg FSOM Magazine op Instagrampagina en Facebookpagina!
Ben je nog geen abonnee op FSOM-tv? Klik dan snel –> hier <– en mis niets meer! Iedere donderdag een nieuwe aflevering van ‘Wat Proeven We Vandaag?’.

Zoekt u nog iets lekkers om van te genieten tijdens het koken thuis? Klik dan snel op het plaatje van dit prachtige schip en scoor de bieren van Flying Dutchman inclusief uniek glas en dikke korting!

Eveline Wu is de allernieuwst chef-kok bij 24 kitchen. De Eindhovense ondernemer zal dagelijks te zien zijn in Eveline's Asian Streetfood! TheDutchBeerDad verteld je er alles over bij FSOM!

Scoor gelijk de bieren van Flying Dutchman met een dikke kortingscode!
Met de code ‘FSOM10’ scoor je de Flying Dutchman bieren met 10% korting.
Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram