Confessions Of A Whisky Freak Proeft Ardnamurchan

Confessions Of A Whisky Freak Proeft Ardnamurchan

27 mei 2021 0 Door Bas de Goede

Wat Proeven We Vandaag? | In de 17e aflevering van het tweede seizoen van WAT PROEVEN WE VANDAAG? Gaan we een whisky proeven die eind 2020 onder de markt kwam. Het was een echte nieuwe Schotse malt en dan hebben wij het uiteraard over de whisky van Ardnamurchan. Deze valt onder de vlag van Adeplhi en ze gooien al jaren hoge ogen, de verwachtingen zijn er dus ook naar…

In November 2020 kwam deze whisky van Ardnamurchan op de markt. De jaren eraan voorafgaand gaf Ardnamurchan jaarlijks een spirit uit. Deze deed de verwachtingen enkel groeien en onze eigen Whisky Freak Robbert was dan ook erg enthousiast om deze jonge whisky te proeven.

Dit is typisch zo’n fles die erg interessant is voor bottle flippers. Dit zijn mensen die inschatten wat een whisky waard zou kunnen worden en dan investeren in die whisky voordat hij meer waard wordt. Makkelijker kunnen we het eigenlijk niet uitleggen. Het nadeel is wel dat veel liefhebbers naast bepaalde flesjes grijpen. Dat geld ook zeker voor deze whisky van Ardnamurchan. Waar de prijs van deze whisky in de retail op ongeveer €50,- ligt is de prijs zeer aangenaam, maar de flesjes zijn roofgoed en waren zo weg. Met een beetje hulp kon Robbert voor €60,- een flesje scoren maar het staat allang vast dat de prijs veel hoger komt te liggen.

Op de website www.confessionsofawhiskyfreak.nl kun je ook de volledige Ardnamurchan review lezen inclusief een paar prachtige plaatjes.

Artikel door: de redactie.

Volg FSOM Magazine op Instagrampagina en Facebookpagina!
Ben je nog geen abonnee op FSOM-tv? Klik dan snel –> hier <– en mis niets meer!

Wanneer er een nieuwe whisky op de markt komt is Confessions of a whisky freak er al snel bij. Zeker als het gaat om Ardnamurchan! 
Scoor gelijk de bieren van Flying Dutchman met een dikke kortingscode!
Met de code ‘FSOM10’ scoor je de Flying Dutchman bieren met 10% korting.

Het is bijna Vaderdag! Niet vergeten!

Uiteraard kun je je vader blij maken met een mooie fles whisky. Misschien weet je deze Ardnamurchan wel op de kope te tikken. Maar ongetwijfeld heb je het verhaal van Ragnar Lothbrok of het verhaal over de verdwijning van Rollo wel gelezen in ons magazine. Scoor dan snel de Blu-ray box van Vikings seizoen 1 t/m 5 via deze link voor je Vader! (Hiermee support je ons met een kleine vergoeding zonder dat het u iets extra’s kost!) Uiteraard zal deze box ook hoog op ons Vaderdag cadeau lijstje staan… Bij ons in ieder geval wel!

Please follow and like us: