James Bond trekt samen op met de Vikings!

James Bond trekt samen op met de Vikings!

27 mei 2021 0 Door Bas de Goede

James Bond | Het hoge woord is eruit! Er gaat een aardverschuiving van jewelste plaatsvinden. James Bond gaat namelijk samen optrekken met de Vikingen. Wil je hier meer over weten? Lees dan vooral verder over deze bijzondere samenwerking…

Het zou ons natuurlijk een product van epische proporties lijken als daadwerkelijk de woeste Noormannen samen op gaan trekken met niemand minder dan 007. Helaas gaat dat niet gebeuren, wel is het zo dat AMAZON voor bijna 8,5 miljard dollar MGM overneemt. Dit betekent dat alles van James Bond en alles uit de VIKINGS franchise straks “gewoon” beschikbaar is op het streamingplatform van AMAZON. Hierdoor verstevigd AMAZON Prime haar positie ten opzichte van de grote platformen NETFLIX en DISNEY+.

Kogel door het Langhuis

Al geruime tijd circuleerde de geruchten van deze overname, maar blijkbaar was het dus zeer concreet en is de kogel nu door het Langhuis (Langhuis = Longhouse van de Vikingen.) en is de overname nu afgerond. Met de overname van MGM door techgigant AMAZON is bijna 8,5 miljard dollar gemoeid. Nu lijkt dat veel geld en dat is het misschien ook wel. Maar bedenk dan dat alle rechten van James Bond (!), Vikings en nog veel meer nu onder de vlag van AMAZON valt.

Door de overname heeft AMAZON nu dus ook invloed op de producties van deze franchises. Hierdoor kan het zomaar zijn dat een aantal vergeten titels onder de MGM ( Metro Goldwyn Mayer) vlag nieuw leven ingeblazen gaan worden. Wat dacht je van een nieuwe ROBOCOP? Een vervolg of reboot van Silence of the lambs? En natuurlijk moeten we niet vergeten dat bijvoorbeeld e hitserie THE HANDSMAIDS TALE hier ook onder valt. Van deze award winning show is het vijfde seizoen onderweg en biedt het huidige verhaal nog voldoende ondersteuning voor een verder vervolg.

We hebben gekozen voor de trailer van seizoen 1 omdat we niet te veel willen spoilen! 😉 The HANDSMAIDS TALE kun je nu bekijken bij VIDEOLAND! Waar AMAZON PRIME in Nederland nog een jonge speler in de markt is zorgt deze overname wel voor een aanzienlijke versteviging in het landschap.

Met James Bond, Vikings en al die andere top namen uit de stal van MGM (MGM ging in 2010 nog failliet en wist een wederopstanding te realiseren door een investering van ruim 4 miljard euro) gaat AMAZON de strijd aan met NETFLIX en DISNEY+. Vooral op het gebied van eigen producties is het verschil enorm, maar nu JAMES BOND een AMAZON productie is zal dat snel veranderen… From AMAZON with love!

Zoals beloofd!

Over Vikings gesproken. Uiteraard komen we binnenkort met meer informatie over Vikings: Valhalla. Tot die tijd lees je hier het verhaal van Ragnar Lothbrok of hier het verhaal over de verdwijning van Rollo. Ook scoor je voor iets meer dan €100,- de Blu-ray box van Vikings seizoen 1 t/m 5 via deze link. (Hiermee support je ons met een kleine vergoeding zonder dat het u iets extra’s kost!) Uiteraard zal deze box ook hoog op ons Vaderdag cadeau lijstje staan… Bij mij in ieder geval wel!

Artikel door: Bas / @thedutchbeerdad

Volg FSOM Magazine op Instagrampagina en Facebookpagina!
Ben je nog geen abonnee op FSOM-tv? Klik dan snel –> hier <– en mis niets meer!

Het hoge woord is eruit! Er gaat een aardverschuiving van jewelste plaatsvinden. James Bond gaat namelijk samen optrekken met de Vikingen. Wil je hier meer over weten? Lees dan vooral verder over deze bijzondere samenwerking...

Scoor gelijk de bieren van Flying Dutchman met een dikke kortingscode!
Met de code ‘FSOM10’ scoor je de Flying Dutchman bieren met 10% korting.
Please follow and like us: