Aaron Sorkin komt met een brute film naar Netflix

Aaron Sorkin komt met een brute film naar Netflix

16 september 2020 2 Door Bas de Goede

Aaron Sorkin | Waar de hele wereld lamgelegd wordt in verband met de maatregelen tegen de verspreiding van covid-19 en de productiemaatschappijen op filmgebied alles uitstellen en stilzitten. Zitten ze bij de streamingdiensten totaal niet stil en is het spitsuur. Netflix gaat zelfs zover dat Aaron Sorkin met een brute film naar de streamingdienst komt.

Wie is Aaron Sorkin ook alweer?

Aaron Sorkin is 59 jaar en geboren in Manhattan, New York. Hij is niet alleen betrokken bij The Newsroom, The West Wing en The Social Network. Maar bovenal staat ‘A Few Good Men‘ erg goed op zijn cv!

Welke Brute Film Komt Er Naar Netflix Dan?

De film die Aaron Sorkin gaat maken is er eentje gebaseerd op een waargebeurd verhaal, namelijk die van de Chicago 7. Of beter gezegd; The Trial of the Chicago 7.

Waar gaat The Trail of the Chicago 7 over? De film is gebaseerd op het proces uit 1969 tegen zeven beklaagden die door de US-regering werden beschuldigd van samenzwering en opruiing.

Deze zeven werden verantwoordelijk gehouden voor de protesten in Chicago bij de Democratische Nationale Conventie van 1968. Wat bedoeld was als een vredig protest werd een waar slagveld. Een bloedige confrontatie volgde en The Trail of the Chicago 7 gaat over het proces dat volgde tegen de mensen die de US-regering verantwoordelijk hield voor de escalatie.

Het proces was een groots fenomeen in heel Amerika en was de inleiding van een periode waarin het gesprek vooral ging over de ondermijning van de autoriteiten.

Rebels without a job… – 1969

Release

The Trial of the Chicago 7 van Aaron Sorkin staat op de planning bij Netflix voor 16 oktober en ik heb hier toch wel hoge verwachtingen van. Aaron Sorkin staat toch wel bekend als de meester van de drama-films en dit is zon typische verhaal dat in zijn straatje past.

Als we kijken naar de enorme lijst aan geweldige acteurs die we terug gaan zien in de film, geeft ons dat alleen maar meer vertrouwen. Sacha Baron Cohen, Eddie Redmayne, Yahya Abdul-Mateen II, John Carroll Lynch, Jeremy Strong, Mark Rylance, Joseph Gordon-Levitt, Frank Langella.

Hieronder alvast de teaser trailer en uiteraard houden wij je bij FSOM Magazine op de hoogte over alle toppers die richting de streamingdiensten gaan de komende tijd.

Artikel door: Bas de Goede / @thedutchbeerdad
Volg FSOM Magazine op Instagrampagina en Facebookpagina!
Ben je nog geen abonnee op FSOM tv? Klik dan snel –> hier <– en mis niets meer!

Niemand minder dan Aaron Sorkin met een brute film naar Netflix! Die brute film is gebaseerd op een waargebeurd en spraakmakend verhaal uit de sixties!

Lees er alles over bij FSOM Magazine - TheDutchBeerDad

Na Europa verovert Drunken Monkey Limoncello ook China!
Scoor je eigen thuistap met 36% korting!

Please follow and like us: