We weten eindelijk wanneer de spectaculaire ramp(enfilm) Greenland eraan komt!

Greendland komt eraan!

Greenland | Een aantal weken geleden, of misschien wel maanden geleden. Ach, who’s counting these days! Enige tijd geleden deelden wij op onze Social Media de spectaculaire trailer van ‘Greenland’ waarin onder andere Gerard Butler (300) schittert. En nu weten we eindelijk wanneer we hem mogen verwachten!

Greenland‘ aka Greenland gaat een prachtige rol in deze film spelen, het wordt namelijk het ultieme toevluchtsoord wanneer de levensvatbaarheid van de aarde op het spel komt te staan. Inmiddels is de film in de zomer uitgekomen, maar komt hij heel erg langzaam deze kant op.

Wanneer is ‘ie hier dan?

If you are hearing this broadcast. Seek shelter immediately!” Hieronder zetten we de trailer, maar voordat je gaat kijken verklappen wij vast dat je Greenland hier kunt bekijken vanaf 13 november 2020 en hij zal “gewoon’ in de bioscoop te zien zijn.

Naast Gerard Butler, die we allemaal wel kennen van 300, kun je bijvoorbeeld ook Jessica Brody. Ehhhh… Morena Baccarin zien shinen in deze film en verder onder andere ook nog Roger Dale Floyd, Scott Glenn en Nicola Lambo.

Ik kijk in ieder geval enorm uit naar de 13e van november en ik scoor mijn bioscoopkaartje sowieso. Mocht je het nog niet zo vertrouwen om naar de bioscoop te gaan, dan komt Aaron Sorkin met een brute film naar Netflix binnenkort, dus maak je geen zorgen, entertainment is er nog altijd genoeg deze dagen en natuurlijk houden wij je op de hoogte bij Fsom Magazine!

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram