Wolfenstein – Youngblood voorzien van een releasedatum!

Wolfenstein Youngblood heeft een releasedatum gekregen: 26 Juli! Ik ben altijd wel al fan geweest van de reeks maar sinds ik Wolfenstein 2 heb geplat vorig jaar des te meer.

In dit verhaal springen we een pak vooruit in de tijd want de tweeling die ten tijden van Wolfie 2 nog in Anya’s baarmoeder zat, is volwassen geworden en klaar om Nazi-scum vol lood te pompen. Dit alles in een lekkere 80s vibe.

Image may contain: 2 people

Tweelingzusjes dus (girlpower!). Een ideaal excuus om het volledige verhaal in coop speelbaar te maken. Meer zelfs, koop je de deluxe versie krijg je er een buddypas bij waarmee je iemand “gratis”, deze versie is wel 10 euro duurder, kan uitnodigen om mee te spelen. Iemand die je vertrouwt, kan je natuurlijk ook je gegevens geven en dan spaar je 10 euro uit. Your choice.

Alsof dat nog niet genoeg is, releast Machine Games op dezelfde dag nog eens een heuse VR-experience genaamd Wolfenstein Cyberpilot. Met gehackte mech-robots maak je gehakt van Duitse ratten. Mijn Fingerspitzengefühl zegt me dat dit een bevredigende ervaring wordt.

Hieronder vinden jullie alvast de trailers. Auf Wiedersehen!

Image may contain: 2 people, sky, cloud, night and outdoor

Wolfenstein Youngblood Trailer:

Wolfenstein Cyberpilot Trailer:

Image may contain: 1 person

Dit artikel is geschreven door: FfredericC Vergeet niet om FSOM te volgen op FacebookInstagramPinterest!

Psnprofiles.com/ffredericc

Instagram.com/ps4photomode_ffredericc

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

2 reacties

  1. […] lezen van FfredericC? Check snel onderstaande artikelen!Wolfenstein Youngblood voorzien van een releasedatum!Far Cry New Dawn – de FfredericC ReviewMetro Exodus – […]

  2. […] eigen FfredericC was blij verrast toen de release datum bekend werd gemaakt. Deze maand is het daadwerkelijk zover en kunnen we op 26 juli los met het […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram