What’s New? | Wat kun je bij Fsom verwachten in 2020

Foto door Donald Tong via Pexels cfsom drive-in bioscoop fsom magazine

Fsom Magazine | De vakantie is weer voorbij en het dagelijkse leven begint langzaam weer de herkenbare vormen aan te nemen. Ook de redactie van Fsom heeft niet stil gezeten en daarom bij deze een overzicht van alle toffe zaken die op de planning staan de komende maanden!

Cocktail Experience

De cocktail Experience op ons YouTube kanaal ging de zomerstop in na aflevering 10. In deze tiende aflevering ging Robbert fikkie stoken, mocht je deze aflevering nog niet gezien hebben. Check hem dan hieronder.

Stel nou dat je nog niet geabonneerd bent op ons YouTube kanaal, doe dat dan snel! Vergeet ook niet om je notificaties aan te zetten, zo hoef je helemaal niet meer te missen! Seizoen 1 van de cocktail experience kent 20 aflevering, dus de komende 10 weken staat er elke zaterdagavond om 20.00 een nieuwe aflevering voor je klaar. Zet het snel in je agenda!

Wat proeven we vandaag?

Het eerste seizoen van ‘Wat proeven we vandaag?’ was een groot succes! In deze serie hebben Robbert en Bas, diverse whisk(e)y’s en bieren de revue laten passeren. Ook kwamen er ook wat heerlijke food-pairing tips voorbij!

Onze absolute food-pairing is nog altijd de Penaut Butter Stout in combinatie met een heerlijk geitenkaasje in aflevering 17. Heb jij hem gemist? Check hem dan snel hieronder!

Het eerste seizoen kende 20 afleveringen en vanaf 2 september krijg je van ons elke woensdagavond om 20.00 een nieuwe aflevering. Ook het tweede seizoen kent 20 aflevering en hierin zullen Robbert en Bas weer het gros voor hun rekening nemen, maar we hebben komende seizoen ook wat verrassingen in petto!

Misschien heb jij enige tijd geleden onze podcasts ook wel geluisterd en ben je kijker geweest van de pilot aflevering van ‘Gameflitsen’. De Gameflitsen met Peter gaan ook terugkeren, in het najaar zal Peter wekelijks te zien zijn in de rubriek ‘Gameflitsen’. Om alles te bespreken op het gebied van Gaming en alles wat je er maar bij kunt bedenken.

Daarnaast zou Fsom, Fsom niet zijn als we nog meer projecten in ontwikkeling hebben. Zo gaan wij in het najaar ook komen met een vaste rubriek over alles op het gebied van films en series. Eigenlijk kun je zeggen dat we heel veel onderwerpen van ons online magazine ook gaan vertalen naar YouTube!

FSOM tv gids (YouTube)

Maandag 20.00 – Een nieuwe aflevering ‘Gameflitsen’.
Woensdag 20.00 – Een nieuwe aflevering ‘Wat Proeven We Vandaag?’.
Zaterdag 20.00 – Een nieuwe aflevering ‘Cocktail Experience’.

De afleveringen van ‘Gameflitsen’ en de nieuwe rubriek over films en series zullen op de overige dagen te zien zijn. Zo kun je elke avond terecht op Fsom tv voor jou dagelijkse dosis entertainment! Lees bijvoorbeeld ook het artikel Lachen, gieren en brullen met Netflix!

What's New?  Wat kun je bij Fsom verwachten in 2020? Nou, wij gaan een heleboel te gekke dingen doen, lees snel het artikel en find out!

What else?

Fsom is een magazine waar meerdere mensen met passie vol overgave over hun hobby schrijven en andere content maken. Daarom krijgt u dagelijks nieuwe artikelen in ons magazine te zien over food, drinks, gaming, films & series en natuurlijk livestyle. Deze content gaan wij ook meer vertalen naar Instagram. Zo kunt u binnenkort kennis maken met ‘De Vloggende Slijter‘ op Instagram. Hij gaat u alles vertellen over trends en natuurlijk wat is welk drankje nou eigenlijk en waar kun je het voor gebruiken.

Onze in-house beergeek (ondergetekende) Bas gaat meer biervideo’s maken en deze posten op IGTV. De nieuwste bieren komen natuurlijk voorbij, maar ook leuke lokale bieren of juist hele bizarre bieren.

Wil jij meer weten over onze te gekke plannen (al zeggen wij het zelf!) volg ons dan vooral op Facebook en Instagram. Ook pinnen wij de tofste dingen op Pinterest, check it out!

Wil jij meer weten over onze crewleden? Maak dan snel kennis met ze op Instagram en vergeet ze niet te volgen!

Peter – DutchPlaystationGamer
Robbert – Confessions of a Whisky Freak
Bas – TheDutchBeerDad
Kim – KimMichaelis

Verder hebben wij nog een aantal te gekke gastbloggers. Zo zie je regelmatig game-reviews voorbij komen van ‘FfredericC’ en heeft ‘Wiietse’ het over zijn grote passie; Films. Er komen gelukkig nog veel meer gastbloggers langs en daarnaast gaan wij ons team uitbreiden met een aantal te gekke gasten, maar daarover later meer….

Artikel door: Bas de Goede / @thedutchbeerdad
Volg FSOM Magazine op Instagrampagina en Facebookpagina!
Ben je nog geen abonnee op FSOM tv? Klik dan snel –> hier <– en mis niets meer!

What's New?  Wat kun je bij Fsom verwachten in 2020? Nou, wij gaan een heleboel te gekke dingen doen, lees snel het artikel en find out!

TheDutchBeerDad voor FSOM Magazine

Dit is wat je nog meer wilt weten over Duvel!
Begin nu met de leukste bieropleiding van Nederland!
Er is voor iedereen een IPA te vinden!

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram