Warm Je Op Met Deze Dikke Choco Bomb!

Warm Je Op Met Deze Dikke Choco Bomb!

14 december 2021 0 Door Kim Michaelis

Choco Bomb | Het is zo lekker cliché, maar zonder twijfel helemaal waar! Buiten is het koud en binnen genieten we als smulpapen van heerlijke warme drankjes, het liefst met een scheutje (of twee) alcohol erin natuurlijk. Daarom is echt te gek om bij de HEMA zo’n dikke choco bomb tegen te komen!

Naast de dikke donkere bieren, heerlijke likeuren, Glühwein en nog veel meer, kunnen we natuurlijk altijd plaats maken voor een upgrade van onze oh zo geliefde chocolademelk. Want chocolademelk is tijdloos en voor jong en oud, tenzij je er een scheutje van iets sterkers bij ion gooit natuurlijk!

HEMA geeft de voorzet en wij gaan ermee aan de haal! Laat de normale chocolademelk die wij kennen met cacao poeder maar achterwege en ren hup hup naar Hema. Want Hema heeft nu dikke choco bombs en die wil je. Wat denk je van een chocolademelk met marshmallows? Scheutje (of meer) rum of amaretto erin, toef slagroom en slurpen maar. Of wellicht gaat je hart sneller kloppen van chocolademelk met karamel, witte chocolademelk met sprinkles? Chocolademelk met brownie smaak?

Chocolademelk met aardbei of toch chocolademelk met hazelnoot en pure chocolade? Het kan allemaal want er zijn nu maar liefst zes verschillende choco bombs. Alleen verkrijgbaar in de winkel en wij van FSOM kunnen je alleen maar zeggen om nu naar de winkel te rennen om deze fantastische choco bombs te bemachtigen.

Het is Koud he!? Jazeker, daarom is het tijd voor een aantal lekker opwarmertjes waaronder deze dikke choco bomb van HEMA! 

Lees er alles over bij FSOM Magazine!

Goed verhaal, maar hoe werkt dat dan precies?

Maak een beetje melk warm, leg je choco bomb in een beker en giet de warme melk eroverheen en roeren maar. Daarna is het genieten geblazen. Uit de choco bomb brownie komen bijvoorbeeld echt stukjes brownie. Jummie!

Niet alleen leuk om zelf te doen, maar ook tof om onder de boom te leggen voor je liefjes. En wanneer je kids hebt dan is dit natuurlijk helemaal magisch om te doen samen. De Choco Bombs kosten € 2,50 per stuk, dat is natuurlijk niets wanneer we dit vergelijken met een dikke back chocolademelk naast de ijsbaan. Wij hebben uit betrouwbare bron vernomen dat er een gigantische run is op de bommetjes, snel schakelen is onze tip.

Enne vergeet vooral niet het scheutje rum of amaretto 😉 Maar wacht er is meer, want je wil natuurlijk abso-f*cking-luut uit een kickass mok je verrukkelijke chocolademelk drinken. Ook hiervoor ben je bij Hema aan het juiste adres. Kennen we allemaal Takkie nog van Jip en Janneke? Mooi. Hema heeft nu enorm gave mokken met een Takkie beest erop. Mocht je nou niets met Takkie hebben, dan is deze I LOVE MAMA mok van Xenos natuurlijk gewoon epic! Choco bomb erin, inpakken en je cadeautje voor onder de boom is klaar.

Artikel door: Kim van kimmichaelis.nl
Lees ook alles over deze heerlijke snelle pasta maaltijd!

Please follow and like us: