tinderdagverblijf bij stanislaus brewkskovitch op fsom door thedutchbeerdad

Tinderdagverblijf | Waar we ook deze week wederom een aantal verzwarende maatregelen van onze beleidsbepalers om de oren kregen voelen wij ons bij FSOM verantwoordelijk om wat meer positiviteit op je tijdlijn te beuken. Dat kunnen wij natuurlijk niet alleen en gelukkig kregen wij hulp van de helden bij Stanislaus Brewskovitch!

We gaan hier absoluut geen verdere aandacht besteden aan zaken waar we geen invloed op hebben, waar wij wel invloed op hebben is jou als (vrijgezel) de gouden tips bezorgen hoe jij de kerst wat minder alleen kunt doorbrengen. Wij zagen zojuist dit te gekke bericht op de Facebookpagina van Stanislaus Brewskovitch voorbij komen, een brouwerij waar wij een enorm zwak voor hebben!

Share Our Pleasure In Craftbeer!

Nu kopiëren wij op de redactie natuurlijk liever geen enkele tekst, maar het Facebookbericht van Stanislaus vinden wij dusdanig episch dat we niet ander kunnen dan hier een directe quote te plaatsen!

‘Ze komen alleen binnen. Speuren zoekend de kroeg af. Spiedend wordt een andere eenling gespot. Meestal op de “Ik ben er wel, maar wil niet opvallen”-plek.

Het kennismakingsritueel wordt gestart en de snuffelstage is begonnen! Iedereen die in een kroeg werkt herkent dit. Afspraakjes. Bij ons is dat vaak op zondag. Of misschien valt het dan meer op omdat het minder druk is. Kan ook. En op de dag dat onze regering aankondigt dat scholen, kinderdagverblijven en BSO’s dichtgaan, zijn wij weer onze portie anti-cyclisch denken aan het verorberen. (I Love this – Bas)

Dit keer voor onze vrijgezelle medemens! Kom op zondagen lekker langs, wij zorgen voor een herkenbaar attribuut (geen zorgen, we houden het netjes) dat aangeeft dat je in bent voor een praatje. We zetten ook twee bakken neer. Een met mooie én een met foute openingszinnen. Verder doen wij als gastheer, net als altijd, ons best er een leuke dag voor onze gasten van te maken.En weet je wat het leuke is? We gaan al om 17.00 uur dicht! Dus als het klikt, is er geen enkel excuus niet samen thuis de hele avond onder de Kerstboom door te brengen.

Je kunt bij het laatste rondje een paar biertjes of fles wijn bestellen om mee te nemen. Kom op vrijgezelle mede-kroegganger; trek je stoute schoenen aan boven je zondagse pak of jurk en tot zondag! Je kunt hier reserveren. We hopen veel reserveringen voor 1 persoon te zien om er samen een mooie dag van te maken. – Stanislaus Brewskovitch Facebookpagina.

Because Nothing EPIC happens drinking water!

De koptekst heb ik natuurlijk op uiterst tactvolle wijze “gestolen” van Stanislaus. But I don’t care, mocht je deze brouwhelden nog niet volgen op Social Media. Zeer zeker doen en wanneer je in de gelegenheid bent, ga dan absoluut even langs ook als is het geen tinderdagverblijf zondag!

Om de kracht op het valk van humor, doortastendheid, precisie en dat alles met een knipoog, maar eens aan te geven.. Check dan eens de opties die je kunt kiezen bij het reserveren. Ook als je ver weg woont of geen enkele intentie hebt om naar de pub af te reizen. Just check it. It might change your mind vrijgezel of niet 😉

Mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben. Verwijzen wij je graag naar de matchmaking horecahelden van Stanislaus Brewskovitch. Dit kan via 053-2032470 of ga gewoon even voor 17.00 langs bij de Stadsgravenstraat 59 in Enschede!

Recent schreef ik een nieuw bierpaspoort over een bier van Pulfer uit Kroatië. Wil jij ook kennis maken met de bieren van Pulfer? Neem dan eens een kijkje in de online slijterij van Van Erp Dranken. (niet gesponsord, wel leuk!)

Artikel door: Bas / @thedutchbeerdad
Join mijn bieravonturen ook op Untappd en Instagram! Let’s share!
Wil jij weten wat een West Coast IPA is? Lees dan vooral het artikel ‘Wat is een West Coast IPA?’

Volg FSOM Magazine op Instagrampagina en Facebookpagina!
Ben je nog geen abonnee op FSOM-tv? Klik dan snel –> hier <– en mis niets meer! Iedere donderdag een nieuwe aflevering van ‘Wat Proeven We Vandaag?’.

Is er weer eens slecht nieuws en zoek jij een medicijn? Kijk dan eens op de Social media van Stanislaus Brewskovitch. Da's pas fijn! het tinderdagverblijf bij FSOM met thedutchBeerdad!

Scoor gelijk de bieren van Flying Dutchman met een dikke kortingscode!
Met de code ‘FSOM10’ scoor je de Flying Dutchman bieren met 10% korting.
Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram