The Witcher 3 krijgt een make-over door mod

The Witcher 3 is, zelfs nu nog, een prachtige titel. Onlangs heb ik de GOTY nog eens uitgespeeld, inclusief de DLC, en het spat werkelijk van je scherm af. Maar dat heeft HalkHogan er niet van weerhouden om een mod te maken die de game er NOG mooier uit doet zien. Wel op pc uiteraard maar dit mag de pret niet drukken.

Don’t fix it if it ain’t broken

Waarom zou je iets wat prachtig is nog eens overdoen? Nou, omdat het nog prachtiger kan. HalkHogan is er druk mee bezig geweest en het resultaat mag er zijn. De textures zijn allemaal herzien en scherper en mooier dan ooit. Water wordt schoon, armour plating glinstert en bomen zijn nog gedetailleerder.

Nog eens spelen

Na het zien van deze Witcher mod krijg ik weer zin om deze game nog eens te spelen, al hebben we over iets meer dan twee maanden ook Cyberpunk 2077 in handen. Ik wacht het daarom nog wel even af maar als je de game van plan was opnieuw te spelen of überhaupt te gaan spelen, check het dan wel met deze mod.

PlayStation 5 en Xbox Series X

Toen ik bezig was met dit artikel kwam ook ineens het nieuws naar buiten dat CD Projekt Red, de developer van The Witcher, de game ook naar next gen gaat brengen. Maar als je de game al in je bezit hebt, dan is de update nog gratis ook! Ik ben benieuwd hoe de game er uit gaan zien of Next Gen maar kan wellicht niet wachten en ga ik stiekem de mod al eens proberen. Maar ook de PlayStation 5 zal de game vast nog wel eens starten.

Artikel door: Peter van de Velde / @dutchplaystationgamer
Volg FSOM Magazine op Instagram en Facebook!

Het beste van twee werelden combineren is altijd geweldig, zeker op het gebied van gezelschapsspellen. Monopoly + Poker = Monopoly Poker!

Gaminglife bij FSOM Magazine

Lachen, gieren en brullen met Netflix?
Wij gaan graag de samenwerking met je aan!

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram