thedutchbeerdad-en-the-godfather-fsom-tv-cocktail-experience

The Godfather | In deze aflevering van de ‘Cocktail Experience’ is Bas ( @thedutchbeerdad ) aan de slag gegaan met een crimineel lekkere cocktail. Ter inspiratie voor Vaderdag is Bas aan de slag gegaan met The Godfather…

In onze Cocktail Experience schotelen wij je cocktails voor die niet alleen heel erg lekker zijn, maar ook gewoon supersimpel zijn om thuis te maken. Ga zelf aan de slag, sommige cocktails behoeven slechts twee of drie ingrediënten en andere lijken misschien ingewikkeld. Maar zijn wel gewoon supergaaf om te maken!

Bas had al een aantal ’tools’ in huis om cocktails te maken, maar met de mogelijkheid om snel en simpel te bestellen bij Amazon. Is de toegankelijkheid ineens een stuk groter! De gouden tip van de dag is namelijk; Je scoort je cocktailshakers en cocktail setjes super voordelig bij Amazon!

Cocktail Exerience

In de afleveringen van de Cocktail Experience kom je naast Bas ook Robbert tegen. Robbert ken je misschien wel als ‘Confessions of a Whisky Freak’. Heb jij wat afleveringen gemist? Klik hieronder op de link en kijk ze terug!

–> Classic Old Fashioned met een twist.
–> Irish Car Bomb.
–> Bourbon Coffee.
–> Highball a lá Confessions of a Whisky Freak.
–> Salty Sea Dog.
–> The GodFather.

Wil je niets meer missen? Abonneer je dat helemaal GRATIS op ons YouTube kanaal. Bij dit GRATIS abonnement ben jij altijd als eerste op de hoogte van onze video’s. Laten wij je als eerste weten wat eraan komt op FSOM Magazine en nog veel belangrijker… Jij hoort dan gewoon bij de FSOM Crew!

Artikel door: Bas de Goede / @thedutchbeerdad
Volg FSOM Magazine op Instagram en Facebook!

De Cocktail Experience op het YouTube kanaal FSOM tv maakt het voor jou super eenvoudig om thuis heerlijke cocktails te maken! 

FSOM Magazine het entertainment platform voor jou!

Zo maak jij de HIGHBALL helemaal zelf!

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram