Modern Warfare II Verpulverd Records

modern warfare records bij fsom magazine

Modern Warfare | Modern Warfare II van Activision en Blizzar overtreft in de eerste drie dagen de verkoop met 800 miljoen dollar. Die levert veruit het grootste openingsweekend in de geschiedenis van de franchise.

Call of Duty®: Modern Warfare® II kent het best verkopende openingsweekend ooit in de franchise! Met meer dan $800 miljoen wereldwijd, en dat in de eerste drie dagen vanaf de release op 28 oktober!  De opening overtreft alle grootste wereldwijde box office openingen van 2022 en overtreft zelfs ‘Top Gun: Maverick,’ en ‘Doctor Strange in the Multiverse of Madness’ gecombineerd!

Een bizarre verhouding en het geeft maar weer eens aan hoe populair gamen is onder alle leeftijdscategorieën.

Modern Warfare Records

Naast het enorme bedrag dat met de verkopen gepaard ging, waren er nog meer records die verpulverd werden. Zo vestigde de game een records om ook in aantallen de best verkopen te worden. Binnen de franchise stond die records als sinds 2011 op naam van Monder Warfare 3.

Met de aankomende release van Call Of Duty Warzone 2.0. Lijkt dit nog maar het begin van alles te zijn, en veelal te danken aan het zeer getalenteerde team wat er achter de productie zit.

Dank aan ons getalenteerde team dat magie heeft gecreëerd met buitengewone kunstzinnigheid en technologie, en aan de wereldwijde gemeenschap van spelers die plezier en verbondenheid vinden in Call of Duty. Deze mijlpaal behoort hen toe,” aldus Bobby Kotick, CEO van Activision Blizzard.

In de eerste drie dagen van de release overtrof Modern Warfare II het vorige vijfdaagse franchiserecord dat in 2011 werd gevestigd door Modern Warfare 3. Het is de grootste opening ooit in Call of Duty. Spelers over de hele wereld namen deel aan de nieuwe lancering en vestigden nieuwe franchiserecords voor het aantal unieke spelers en gespeelde uren tijdens de eerste drie dagen van de premium release.

modern warfare records bij fsom magazine

 

En verder?

Er komt dus nog veel meer Call Of Duty aan en Modern Warfare II is wereldwijd beschikbaar op Playstation, XBOX en PC.

De ontwikkeling van Modern Warfare II wordt geleid door Infinity Ward samen met een ongelooflijk team van studio’s. Waaronder Activision Central Design, Activision Central Tech, Activision Localization Dublin, Activision QA, Activision Shanghai, Beenox, Demonware, High Moon Studios, Raven Software, Sledgehammer Games, Toys for Bob en Treyarch.

Artikel door: Bas / @thedutchbeerdad

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram