Sinterklaas is toch ook een gamer?

Sinterklaas is toch ook een gamer?

26 november 2018 0 Door Peter van de Velde

Gamer Sint – Onze eigen Bas de Goede bracht vorige week een gezellige top 5 naar voren voor de feestdagen. Voor ouders zeker een tip om even te checken! Maar Sinterklaas is er natuurlijk niet alleen maar voor de kinderen maar ook voor ons als gamers! Daar hebben we bij #FSOM natuurlijk goed over nagedacht en hebben daar een leuke actie voor jullie!
Om eens iets anders cadeau te doen tijdens de feestdagen hebben we gekeken naar een origineel cadeau. Een game of een controller is natuurlijk heel erg leuk om te ontvangen maar een origineel cadeau kan het goed doen! Daarom hebben wij in samenwerking met onze vrienden van PS4-Custom.nl een mooie actie opgezet.

PlayStation makeover

Wellicht heb je wel eens gedacht om een custom PS4 aan te schaffen. Of wellicht heb je een exclusieve PlayStation weten te bemachtigen zoals de God of War of Spider-Man PlayStation 4. Voor het geval je naast het net hebt gevist heeft PS4-Custom.nl de ideale oplossing in de vorm van… Stickers!
En niet zomaar standaard stickers maar, zoals de naam ook al een beetje doet vermoeden, een sticker met je eigen design. Je favoriete drankje wellicht? Of je favoriete voetbalclub? Of misschien wil je wel je favoriete game tentoonstellen op je console. Dit is allemaal mogelijk!
Wij raden het middelste concept natuurlijk van harte aan!

Sinterklaas korting verdienen?

Nu is dit natuurlijk een heel leuk Sinterklaas cadau maar wat is er nu leuker om het cadeau ook nog een met €7.50 korting in te kunnen kopen! Hier moet je natuurlijk wel iets voor doen. Hieronder zie je een eenvoudige en leuke puzzel om in te vullen. Wanneer je de juiste antwoorden denkt te hebben gevonden kun je het antwoord opsturen naar dutchplaystationgaming@gmail.com!
Uit de ingezonden antwoorden kiezen we, volledig willekeurig, drie winnaars die persoonlijk worden benaderd. Inzenden kan t/m zondag 2 december. Maandag 3 december maken we de winnaars bekend.
Omdat we ons bewust zijn dat het wellicht dan nog kort dag is om voor de Sinterklaasdagen te bestellen mag je de korting tot en met 31 december gebruiken! Doen we er gewoon bij.
Succes en alvast een fijne Sinterklaas!

Join us!

Vergeet ondertussen ook niet om lid te worden van de verschillende kanalen die FSOM rijk is! 

Vergeet ook niet om mij te volgen op Instagram via CloudStrifeNL/DutchPlayStationGamer!

Check back every saturday!
Dit artikel is geschreven door: DutchPlaystationGamer
Vergeet niet om FSOM te volgen op FacebookInstagramPinterest en Twitter!
Ben jij of is jouw onderneming/product op zoek naar een partner
om jou Social Media op te zetten of een boost te geven?
Neem dan contact op met Kim Michaelis Media via kimmichaelis@hotmail.com!

Fifty Shades of Men en alle Social Media kanalen zijn
onderdeel van Kim Michaelis Marketing.

Social Media Management, Social Media HOSTING & Micro Marketing.

Please follow and like us: