Spider-Man: The City That Never Sleeps – Turf Wars Review

Turf Wars Review – De DLC van Spider-Man, The City That Never Sleeps, is opgedeeld in drie delen. De eerste hebben we vorige maand kunnen spelen en zoals je hebt kunnen lezen waren we daarover niet heel erg onder indruk. Nu Turf Wars, het tweede deel uit de DLC, te spelen is heb ik me er van het weekend eens aan gewaagd.


The story continues

In “The Heist” kom je er al snel achter dat Felicia Hardy aka Black Cat een grote klus heeft. Stelen van de mafia is natuurlijk altijd lucratief, toch? Maar wanneer de mafia haar en haar huis laat ontploffen aan het einde van “The Heist” weet je dat er problemen zijn. Hammerhead zat achter de aanslag op Felicia en het is aan Spidey om hem achter slot en grendel te krijgen. Yuri Watanabe helpt hem hierbij maar wanneer een inval vreselijk misloopt kiest zij ook voor het vigilante pad. Het is dan aan Spider-Man om haar op het rechte pad te houden.
Het enige echte nadeel van de verhaalmissies is dat je er na anderhalf uur klaar mee bent. “Gelukkig” is er dan nog wel het een en ander te doen.

Meer van hetzelfde

Na het spelen kom ik echter tot de conclusie dat deze DLC niet echt iets nieuws toevoegt. Het is een herhaling van zetten die we ook al kregen in de eerste DLC. Weer crimes om te bestrijden en weer de Screwball challenges. Tijdens het spelen van zo’n Screwball challenge zal “Screwball” constant commentaar geven op wat je doet. Het vervelende van de challenges is niet eens dat je ze moet doen, ze zijn best vermakelijk. Het nadeel is dat de organisator “Screwball” elke seconde wel iets te zeggen heeft. Dit kan nogal wat irritatie opwekken bij de speler en bij de mensen in je direct omgeving. Of zoals mijn vriendin zei: Kan dat mens d’r klep niet even dichthouden? Point made.

Niets nieuws?

Nee, niet echt. De gameplay is onveranderd, er zijn geen nieuwe enemies bijgekomen en de crimes en challenges zijn niet anders dan we ondertussen gewend zijn. Maar dat is op gameplay gebied! Voor het oog hebben de makers er wel weer wat nieuws ingestopt in de vorm van drie nieuwe suits!
De Spider-Armor Mk. I, Mangaverse Spider-Man en de Iron Spider suit! Ik speel nu de NG+ als Mangaverse Spidey en ik moet zeggen, dit bevalt mij goed.

The verdict

Spider-Man is en blijft een fantastische game. De mechanics werken soepel en het verhaal staat op zichzelf. De DLC stelt tot dusver echter teleur en wanneer je het nog niet gekocht hebt maar wel wilt spelen dan zou ik wachten tot hij in de aanbieding is in de store. De eerste DLC bracht nog een klein beetje vernieuwing maar in deze tweede DLC is het enkel een herhaling van zetten en buiten de nieuwe suits weet eigenlijk alleen het verhaal te boeien.
#FSOM cijfer: 6

Join us!

Vergeet ondertussen ook niet om lid te worden van de verschillende kanalen die Fifty Shades of Men rijk is! Fifty Shades of Gaming bijvoorbeeld of DutchPlayStationGamer.
Vergeet ook niet om mij te volgen op Instagram via CloudStrifeNL/DutchPlayStationGamer!
Check back every saturday!
Dit artikel is geschreven door: DutchPlaystationGamer
Vergeet niet om Fifty Shades of Men te volgen op FacebookInstagramPinterest en Twitter!

Ben jij of is jouw onderneming/product op zoek naar een partner
om jou Social Media op te zetten of een boost te geven?
Neem dan contact op met Kim Michaelis Media via kimmichaelis@hotmail.com!

Fifty Shades of Men en alle Social Media kanalen zijn
onderdeel van Kim Michaelis Marketing.

Social Media Management, Social Media HOSTING & Micro Marketing.

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram