The Rasmus gaat meedoen aan Eurovision 2022!

the ramus eurovision fsom

The Rasmus | In 2003 was de band The Rasmus niet meer van de trommelvliezen af te slaan met het nummer In The Shadows. Na die tijd zijn er geen grootste hits meer uitgekomen van de band en eerlijk is eerlijk, bij mij waren ze van de radar verdwenen. Maar ze zijn terug met een nieuwe track waarmee ze Finland gaan representeren op het Eurivisie songfestival 2022!

Turijn

Eurovision 2022 gaat plaatsvinden in het Italiaanse Turijn nadat Måneskin vorig jaar won met de track Zitti e Buoni. Sindsdien knalt de band redelijk de wereld in met grote hits als Beggin’, I Wanna Be Your Slave en Mammamia! Een uitverkochte tour geeft reden te meer aan dat je best de wereld kunt gaan veroveren na het winnen van het Eurovisie Songfestival. Maar goed, terug naar The Rasmus!

Jezebel

De nieuwe track van The Rasmus heet Jezebel en moet iedereen omver gaan blazen wanneer de band in Turijn de sterren van de hemel gaat spelen. Of ze het met deze track gaan redden, dat weet ik niet, maar dat het wel tof klinkt, daar ben ik wel van overtuigd! Of het net zo’n hit als In The Shadows gaat worden denk ik niet. Oordeel gerust zelf! Check de track hieronder!

Artikel door: Peter/ @dutchplaystationgamer
De eerste momenten met Elden Ring
Volg FSOM Magazine op Instagrampagina en Facebookpagina!
Ben je nog geen abonnee op FSOM-tv? Klik dan snel –> hier <– en mis niets meer!

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram