New Music Friday | Het lijkt wel alsof het zo moet zijn vandaag. Veel niewue muziek van verschillende artiesten in verschillende genres. Oke, ze zijn niet allemaal vandaag uitgekomen maar we vermelden ze wel gewoon even in onze New Music Friday. Want het kan ook zomaar zijn dat je ze gemist hebt… en we willen je niets onthouden!

Easy does it

Ik begin maar even met een track die mij wel near and dear is. John Mayer’s album Sob Rock kwam afgelopen zomer uit en ik was in mijn review niets dan lovend over de fluweelzachte klanken die Mr. Mayer uit zijn gitaar weet te toveren. En dat allemaal overgoten met een jaren 80 sausje. I love it!

De eerste single die gepaard ging met het album is openingstrack Last Train Home. Deze track wist een Toto achtige vibe neer te zetten maar toch met een hedendaags geluid. Een prestatie an sich natuurlijk. Maar dat weerhoudt Mayer er niet van om de track her uit te vinden als Ballad! Ja, dat lees je goed, als ballad! Check zijn nieuwe variant op Last Train Home hieronder!

Heavy Friday

Cut my life into pieces, this is my Last Resort! Die tekst kennen we natuurlijk allemaal van Papa Roach’s Last Resort! Maar dat de heren vandaag de dag nog steeds volop aan de weg timmeren met stevige rock/metal, dat moge ook duidelijk zijn. De afgelopen week werd al een en ander geteased maar vandaag is de release dan daadwerkelijk van hun nieuwe track Dying to Believe!

Maar Papa Roach is niet de enige rockband die een nieuwe track heeft uitgebracht deze week! Gisteren bracht Volbeat, ook geen lullig bandje, hun nieuwe track uit van het in december te verschijnen album Servant of the Mind. De track heet Becoming!

Voor meer muziek gerelateerde zaken volg je ons natuurlijk gewoon op Social Media maar zo af en toe verdienen tracks gewoon even extra in het zonnetje gezet te worden. Enjoy your friday, enjoy your weekend! Happy Halloween!

Volg FSOM Magazine op Instagrampagina en Facebookpagina!
Ben je nog geen abonnee op FSOM-tv? Klik dan snel –> hier <– en mis niets meer!

Rocktober 2021 gaat bijna beginnen en wij gaan onze content daar een beetje op aanpassen. Hoe? Dat lees je in dit artikel. Check it out! Lees er alles over bij FSOM!
Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram