mumford zonder sons bij fsom magazine

Mumford | Stel je eens voor. Jij bent Marcus Mumford en je zingt op een intiem feestje aan de Franse Rivièra. Helemaal geweldig toch. En ineens besluit je te vertellen dat je je gaat richten op een solo carrière. Wat gebeurd er dan?

Nou, dan ga je snel krijgen dat het nieuws de hele wereld over gaat. Er is namelijk altijd wel iemand, hoe intiem het feestje ook is. Die de behoefte heeft om dit direct te delen met de hele wereld. Media vanuit de hele wereld stortte zich gisteren op dit verhaal en vroegen een verklaring van Mumford & Sons.

Marcus alleen en alleen Marcus

Op internet gaan meerdere beelden rond van het intieme optreden van Marcus. Op dit privéfeestje maakte hij ook bekend dat er solo muziek van hem beschikbaar komt op Spotify én hij speelde al wat van deze liedjes.

Voeg daaraan toe dan hij ook al als soloartiest is toegevoegd aan de line up van het íHeartRadio Music Festival en het cirkeltje is rond. Dit zijn meer dan geruchten en dat zou wel eens het einde voor Mumford & Sons betekenen.

Stel je eens voor. Jij bent Marcus Mumford en je zingt op een feestje aan de Franse Rivièra. Dan kun je maar beter schokkend nieuws brengen! Lees er alles over bij FSOM magazine

Spijtig natuurlijk, want wij zijn groot fan van de band. We schreven er al meer dan eens over in ons magazine, zoals de review van het laatste Mumford & Sons album. En ook komen nummers van de band regelmatig voorbij als ’tune of the day’. De aankondiging die Marcus Mumford, getrouwd met actrice Carey Mulligan en vader van twee kinderen deed, is dus best we schokkend te noemen.

Tot op heden blijft een reactie uit kamp Mumford en Spotify vooralsnog uit, maar het einde van Mumford & Sons nadert spoedig. To be continued.

Artikel door: Bas de Goede / thedutchbeerdad   Untappd & Instagram: thedutchbeerdad 

Wij zoeken bloggers! Vind jij het leuk om te schrijven over jouw passie en heb je talent? Stuur dan een mailtje naar info@fsom.nl met als onderwerp: Bloggers gezocht! Je leest meer over het ontstaan van FSOM Magazine op de ‘over ons‘ pagina.

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram