Valorant episode 5! Gratis gamen in een Portugees landschap!

valorant bij fsom magazine

Valorant | Gratis gamen kan ook in deze tijd gewoon nog! Riot Games maakte bekend dat je vanaf vandaag aan de slag kunt met de achtste competitieve map in Valorant!

Riot Games laat weten dat Valorant Episode 5 ‘Dimension’, vanaf nu beschikbaar is als gratis update. De eerste Act van de nieuwe Episode bevat de nieuwe map “Pearl”, een nieuwe rank genaamd “Ascendant” en meerdere bug fixes en kleine updates als onderdeel van Patch 5.0.

What to do?

Pearl is de naam van de achtste competitieve map in Valorant. En deze is geïnspireerd door de Portugese cultuur. Sommige delen zijn zelfs, op geheel authentieke wijze gemaakt door lokale kunstenaars. 

Attackers moeten proberen de Defenders terug te drijven op deze map die zich afspeelt in een levendige onderwaterstad. Pearl is een geo-driven map zonder mechanics, om de map wat eenvoudiger te houden. Het is de eerste map in Omega-Earth. De eerste twee weken is er een Pearl-only, unranked queue zodat je nog even vertrouwd kunt raken met de nieuwe map. Daarna gaat Pearl in de Competitive rotation.

De lancering van Episode 5 Act 1 (Patch 5.0) brengt ook een nieuwe competitieve Rank boven Diamond en onder Immortal met zich mee, genaamd “Ascendant”. Het development-team heeft flink nadacht over de Rank-verdeling. Toen toch wel duidelijk werd, dat er duidelijk te veel spelers in Brons en Zilver zaten die daar niet thuishoren.

In plaats van de hogere ranks vol te laten stromen heeft het team besloten om de nieuwe rank “Ascendant” te maken. Hiermee wordt de prestige van de ranks behouden en kunnen ze de skill level van elke rank beter definiëren. Hiermee hopen ze de game aantrekkelijk te houden natuurlijk!

Episode 5 Act 1 bevat ook extra content! Wheee! Zoals onder andere de nieuwe premium “Prelude to Chaos”-skinline Dit is een eerbetoon aan het klassieke sci-fi FPS-genre, en een nieuwe Battlepass met meerdere skinline-wapens, Gun Buddies, Player Cards en Sprays.

Valorant is hier gratis te downloaden!

Artikel door: Bas

Volg FSOM Magazine op Instagrampagina en Facebookpagina!
Ben je nog geen abonnee op FSOM-tv? Klik dan snel –> hier <– en mis niets meer!

FSOM Gaming bij fsom magazine

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram