Milla jaagt niet langer op zombies! (Maar wel op monsters!)

monster hunter milla fsom

Milla | Jarenlang stond ze bekend om haar fameuze gevechten met de zombies en de struggle die structureel heersde met de enige echte ‘Umbrella Company’. Maar Milla doet dit niet langer, ze heeft nu een heel ander prooi in haar vizier. Of is Milla nu een prooi geworden?

Je kunt die artikel aankleden hoe je wil en ook met de titel kun je eindeloos variëren en over fantaseren. Maar Milla Jovovich is dan ook een bad ass chick, nadat de franchise met de zombies toch al enige films werd bestempeld als eentonig en volledig uitgemolken. Werden deze films nog altijd met open armen ontvangen door liefhebbers van dat genre.

Dat gaat nu dus echt veranderen…

Op monsters jagen!

Met teksten als “We are like Guardians of the Galaxy” en “This is way above my paygrade”, word de toon direct gezet en dit is een toon waar velen direct op af knappen. De trailer is dan ook niet met alleen maar liefde ontvangen, maar toch ook met veel kritiek. Zeker omdat het ook nog eens gebaseerd is op een Game.

Check de trailer maar even en oordeel zelf…

Ik ben enthousiast hoor. Voldoende vermaak en het geneuzel of het wel vernieuwend genoeg is, of dat het wel een goede verfilming zou gaan worden, daar kan ik niet zoveel mee. Bekijk het gewoon als film, isoleer hem en kijk om je heen wat we verder in de bioscopen te zien zal zijn (als we er al in mogen). Dan moet je toch concluderen dat dit gewoon lekker vermakend is.

Dit schokkende nieuws kwam ons zojuist ter ore! Ze stopt ermee, gelukkig legt ze haar wapens er niet bij neer en wordt ze Monster Hunter!

FSOM Magazine

Wie gaan er mee op jacht?

IMDB schrijft het volgende over de film; “When Lt. Artemis and her loyal soldiers are transported to a new world, they engage in a desperate battle for survival against enormous enemies with incredible powers. Feature film based on the video game by Capcom.Monster Hunt is toch ook wel gewoon een lekkere titel!

Milla (Lt. Artemis) is natuurlijk niet de enige die pech heeft dat ze oog in oog komt te staan met die enorme monsters. Megan Good (Minority Report), Diego Boneta (Terminator: Dark Fate) en niemand minder dan Ron Perlman (Sons of Anarchy) zijn ook van de partij.

Begin december is de releasedate van Monster Hunter, althans zoals het nu lijkt, en ik kijk er al naar uit! Uiteraard praten we je wekelijks bij over alle noemenswaardige zaken op filmgebied bij FSOM Magazine.

Artikel door: Bas de Goede / @thedutchbeerdad
Volg FSOM Magazine op Instagrampagina en Facebookpagina!
Ben je nog geen abonnee op FSOM tv? Klik dan snel –> hier <– en mis niets meer!

Dit schokkende nieuws kwam ons zojuist ter ore! Ze stopt ermee, gelukkig legt ze haar wapens er niet bij neer en wordt ze Monster Hunter!

FSOM Magazine

Na Europa verovert Drunken Monkey Limoncello ook China!
Scoor je eigen thuistap met korting!
Probeer ook dit gerecht uit het FSOM Receptenboek eens met Bockbier!

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

1 reactie

  1. […] seriemoordenaar gaat ook een rol spelen in Shadowplay!Milla stopt met haar zombiejacht!Bestel de complete serie van Dexter via onze affiliate link en steun hiermee onze contentmakers met […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram