Dag Netflix – Mickey Mouse zwaait af!

Dag Netflix – Mickey Mouse zwaait af!

9 augustus 2017 0 Door Peter van de Velde

Dag Netflix | Je kun je het bijna niet voorstellen maar we hebben slecht nieuws voor liefhebbers van Netflix en Disney. Dus kijk nog maar even snel naar Frozen, Captain America en Star Wars. Dit kan namelijk zomaar voorbij zijn.

Dag Netflix

Vandaag komt namelijk het nieuws naar buiten dat Disney al haar films gaat terugtrekken van Netflix. In 2019 lanceert Disney namelijk haar eigen streaming service. Wat dit precies gaat betekenen voor franchises van Marvel en LucasFilm, welke beide ook in handen zijn van Disney, is op dit moment nog niet bekend.

Zodra er meer nieuws bekend is lees je dat natuurlijk hier op FSOM. Maar dat we er niet blij om zijn moge duidelijk zijn. Zelfs de Hulk is er niet blij mee.

Dag Netflix

Dat we er niet blij mee betekent natuurlijk niet dat Disney geen succesvolle streamingdienst op kan zetten. In tegendeel zelfs! Met de gehele catalogus die Disney al in handen heeft plus Star Wars en alles Marvel kan er zomaar een hoop content komen waar wij als kijker weer heel vrolijk van worden.

Waarom dan die terughoudendheid?

De grootste reden voor de terughoudendheid is weer een nieuwe streamingdienst. Vroeger nam je een tv abonnement en kon je alles kijken wat je maar wilde kijken. In de Verenigde Staten is dit concept echte vreemd en heb je al veel Pay-per-view (huren) of meerdere kabeldiensten die je kunt afsluiten. Het lijkt erop dat de nieuwe manier van tv kijken ook voor ons kikkerlandje steeds meer waarheid begint te worden. Maar om nu straks overal een vast bedrag per maand voor te betalen maakt het tv kijken in eens wel heel erg duur. Maar we wachten af wat de toekomst ons brengt.

Artikel door: Peter van de Velde / @dutchplaystationgamer / @fsomwhiskyguy
Volg FSOM Magazine op Instagram en Facebook!

Rocktober 2021 gaat bijna beginnen en wij gaan onze content daar een beetje op aanpassen. Hoe? Dat lees je in dit artikel. Check it out! Lees er alles over bij FSOM!
Please follow and like us: