Metallica komt met eigen Whiskey op de markt!

metallica komt met eigen whiskey op de markt

Breaking news – Metallica heeft zojuist op de Instagram pagina bekend gemaakt, dat ze haar eigen Whiskey op de markt gaan brengen. Ja, dat leest u goed! Metallica komt met eigen whiskey op de markt!

Metallica komt met eigen Whiskey op de markt! Ja, dat leest u goed! Metallica komt met eigen whiskey op de markt. Lees er alles over op FSOM Magazine.

Blackened

De Amerikaanse Rockband maakt bekend dat ze onder de naam ‘Blackened‘ naar het gelijknamige nummer uit 1988 van het album ‘And Justice for All’, hun eigen Whiskey op de markt gaan brengen. Niet een zeer gemiddeld Whiskey’tje zoals er zovelen zijn, maar eentje die jarenlang heeft gerijpt in ruimtes waar Metallica uit de speakers knalt! De Whiskey komt in de herfst van 2018 op de markt.

Wil jij het album ‘And Justice for All’ eerder in huis halen dan de Whiskey?
Klik dan op: CD – LP en scoor hem direct! Hiermee steun je direct de content creators van FSOM Magazine.

De Rockband maakt al sinds 1982 gruwelijk hits en verkocht meer dan 100 miljoen albums. Tegenwoordig boren ze ook andere inkomstenbronnen aan. Denk daarbij bijvoorbeeld aan hun eigen lijn van horloges, deze worden aangeboden tussen de €130,- en €640,- en zijn vanaf 5 November te koop. Meer zien van Metallica? Check dan de Instagram pagina van de legendarische Rockband!

Artikel door: Bas de Goede / @thedutchbeerdad
Volg FSOM Magazine op Instagram en Facebook!

Metallica komt met eigen Whiskey op de markt! Ja, dat leest u goed! Metallica komt met eigen whiskey op de markt. FSOM Magazine het entertainment platform voor jou!

 

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram