The Harbour Club zorgt voor entertainment, culinaire hoogstandjes en een fenomenale look!

The Harbour Club lifestyle collectie bij FSOM

The Harbour Club | We kennen The Harbour Club natuurlijk vooral vanwege haar verfijnde culinaire ervaring en iconische ambiance. Echter stop het daar niet, deze feestdagen wordt die ervaring naar een hoger niveau gebracht!

Als je dacht dat je alles gezien had. Think again! The Harbour Club komt namelijk met haar eigen lifestyle producten voor op tafel en om die fenomenale look te creëren. In antwoord op veler verzoek van gasten, brengt The Harbour Club een unieke lijn van lifestyleproducten ontworpen door Selwyn Senatori op de markt. Ideaal om cadeau te doen voor de feestdagen of om zelf van te genieten.

Zo creëer jij zelf die fenomenale look waar je ook bent of gaat!

Een tastbare herinnering!

Tuurlijk kun je bij The Harbour Club terecht voor om onvergetelijke herinneringen te maken, maar nu brengen ze het pas echt naar een ‘next level’.

“We zijn verheugd om onze gasten een tastbare herinnering aan hun ervaring bij The Harbour Club te bieden,” aldus Robert Raupach, Marketing Director van The Harbour Club. “Deze exclusieve merchandise is niet alleen een verlengstuk van ons restaurant, maar ook een manier voor mensen om een stukje van onze unieke sfeer mee naar huis te nemen. Ontstaan op veler verzoek vanuit de gast is er nu een prachtige collectie ontworpen door de getalenteerde kunstenaar Selwyn Senatori.”

Zelf ‘Captain’ worden!

De lifestylecollectie is precies zoals The Harbour Club haar eigen huisstijl ziet. Het nodigt iedereen uit om deel uit te maken van de club en zichzelf te transformeren in een ware ‘captain’. Of het nu voor persoonlijk gebruik is of om cadeau te geven, de collectie omvat een unieke mix van keuken-gerelateerde en lifestyle collectors items die kenmerkend zijn voor The Harbour Club.

Het artistieke meesterschap van Selwyn Senatori, bekend van zijn opvallende kunstwerken die de muren van alle The Harbour Club-vestigingen sieren, vindt nu zijn weg naar draagbare kunst. Dit is simpelweg de perfecte combinatie. Zoals het hoort te zijn.

Er is aan alles gedacht, zo wordt de culinaire liefhebber verrast met de keuze uit een professioneel keukenmes, een luxe opener, schort en champagne glazen om tijdens de feestdagen de show te stelen. Maar ook na de feestdagen kun je heerlijk ontspannen in een van de badjassen of hoodies. De tas is een ware eyecatcher, die je meeneemt voor een weekendje weg of naar de plaatselijke sportschool om die kerstkilo’s er weer af te sporten.

Kortom, genoeg keuze om menig liefhebber mee te verrassen. Of jezelf!

The HArbour Club Lifestylecollectie bij fsom magazine

Wat is The Harbour Club ook alweer?

Stel nou dat je denkt; “Wat is The Harbour Club ook alweer?”

The Harbour Club biedt een indrukwekkend portfolio aan restaurants waarbij gastvrijheid en culinair topniveau met een internationale allure centraal staan. De zes restaurants zijn gevestigd in Amsterdam-Oost en Zuid, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Vinkeveen. Daarnaast beschikt het merk ook over een eigen theater in Amsterdam-Oost: The Harbour Club Theater waar o.a. de eigen productie VEGAS met Hans Klok als main act van de show wekelijks te zien is.

Alle restaurants hebben dezelfde Harbour Club touch met een blend tussen industrieel en fashionable chic met de unieke muurschilderingen van neo-popart kunstenaar Selwyn Senatori. Een bezoek aan The Harbour Club staat garant voor puur en intens genieten.

Artikel door: Jos
Artistieke uitingen PitchPR X The Harbour Club.

Check in ons magazine alles over de Sonnema Elfstedentocht door Nederland! Natuurlijk is FSOM Magazine altijd op zoek naar leuke samenwerkingen! Ideeën, of wil je zelf over je passie schrijven? Mail dan naar info@fsom.nl.

Biercheque is het cadeau voor bierliefhebbers!
Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram