Megan Fox bloedheet in de sneeuw. FSOM.

Till Death | De term ‘Till Death Do Us Part’ is vrij bekend en daarnaast dichterbij dan je denkt! Het is namelijk een nieuwe film waarin we Megan Fox zien verschijnen als ongelukkig bruid, onder het bloed en in de sneeuw!

De afbeelding is al veelzeggend en na het zien van de trailer weten wij het zeker. De thriller ‘Till Death’ is er eentje waar wij enorm naar uitkijken. Vanaf 15 oktober is deze thriller te zien bij Netflix.

In deze trailer van Till Death zien we dus direct Megan Fox die met handboeien vastzit aan het lijk van haar vermoordde man. Waar hebben we dit eerder gezien? ­čśë Megan Fox zit in een huis in een besneeuwd en afgelegen oord, terwijl ze het moet opnemen tegen huurmoordenaars die het gemunt hebben op een kluis waarvan alleen zei de enige levende persoon is die weet wat de code is.

Megan Fox kennen we natuurlijk van Transformers en Jennifers Body. Daarna werd het geruime tijd wat stiller rondom Megan Fox. De actrice is echter alweer volop aan het acteren en na de actiefilm Rogue met Bruce Willis, is Till Death de volgende film waarin Megan Fox te zien zal zijn.

Doordat deze film het predicaat ‘horrorfilm’ krijgt, zijn wij wel enorm benieuwd naar deze film. Het is toch meer een thriller? Of toch niet? Deze film wordt geregisseerd door de debuterende regisseur S.K. Dale. Het is een film met een kleinschalige cast. Naast Megan Fox is het tegenspeler Callan Mulvey die de kijker moet meeslepen in dit spannende verhaal… Nog even geduld en we kunnen genieten van dit spannende avontuur.

Artikel door: Bas / @thedutchbeerdad

Lees in ons magazine ook over de terugkeer van Thomas Shelby!
Volg FSOM Magazine op Instagrampagina en Facebookpagina!
Ben je nog geen abonnee op FSOM-tv? Klik dan snel –> hier <– en mis niets meer!

Yes! Eindelijk kunnen we Megan Fox weer zien shinen! In Till Death moet ze wat huurmoordenaars afschudden en dat gaat niet zo makkelijk! Lees er alles over bij FSOM Magazine. 

Scoor gelijk de bieren van Flying Dutchman met een dikke kortingscode!
Met de code ‘FSOM10’ scoor je de Flying Dutchman bieren met 10% korting.
Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram