KIKA Wintertrail Bargerveen

Kika Wintertrail | Op 19 december 2021 is voor de derde keer het KIKA Wintertrail in Bargerveen! Wandelen of hardlopen op verschillende afstanden om geld in te zamelen voor KIKA. Dat is natuurlijk een heel erg goed doel maar wat nu als we net even een stapje extra kunnen zetten?

KIKA

Kanker is een rotziekte. Mijn ouders hebben het beide gehad en helaas is mijn moeder er ook aan overleden. Ik heb daar destijds een blog aan gewijd welke je hier kun lezen.

Hoe zwaar dat ook is geweest kan ik me enkel een voorstelling maken hoe verschrikkelijk het moet zijn om te horen dat je kind kanker heeft. En dit is helemaal niet zo’n vreemde gedachte want elke week krijgen toen kinderen dit bericht te horen. En gelukkig is de medische wereld al zo ver dat in 81% van de gevallen het kind weer beter wordt. Maar dit betekent ook dat 19% niet beter wordt. En daar hoopt KIKA iets aan de kunnen doen!

Inzamelactie

Dit moeten ze in Bargerveen ook hebben gedacht en daarom heb ik contact gezocht met de initiatiefnemers. Via de Facebookpagina heb ik gevraagd wat de motivatie is geweest om dit evenement op te zetten. Onderstaand lees je de mooie reactie van initiatiefneemster Lisanne Langerijs.

Het idee voor deze run is een jaar ongeveer drie geleden ontstaan. We zijn zelf woonachtig aan het Bargerveen en ikzelf liep reeds voor dit doel, stichting Kinderkanker. De motivatie zit ‘m in het gegeven dat je de sport kan combineren met een goed doel. Ikzelf loop rius voor Kika maar ook als de run niet voor of door Kika is georganiseerd, loop ik vaak met aandacht voor Kika.

De opzet van het evenement is tweeledig. We willen graag een laagdrempelig evenement (iedereen moet mee kunnen doen) maar zeker ook met het ook voor de prestatie. Vandaar werken we met tijdwaarneming en een podium. De recreatieve loper voelt zich er thuis en ook voor de snelle loper is het de moeite waard. Voor ons, voor mij, is de beleving belangrijk. Maar ook is het belangrijk dat men elkaars prestatie weet te waarderen.

Ik heb hier stichting Kika aan gekoppeld (actie voor Kika) om het evenement een lading mee te geven, en om er een extra boost aan te geven. De insteek is om een mooi bedrag in te zamelen voor deze stichting. Dit gebeurd deels door de deelnemers zelf en deels door op zoek te gaan naar sponsoren om zo de kosten zoveel mogelijk te drukken.

Op grote schaal een evenement opzetten en tegelijkertijd geld inzamelen voor een goed doel, dat is natuurlijk fantastisch! En als je nu denkt, ik wil ook meedoen, dan kan dat natuurlijk! Schrijf je dan snel in via deze link!

Nadat ik gedeeld had op mijn social media dat ik mee ga doen en de 4 mijl ga hardlopen kreeg ik de vraag: Kunnen we jou ook sponsoren. Daar had ik nog niet echt over nagedacht maar ik heb ondertussen op geef.nl een donatiepagina opgezet en mijn doel is om €250,- bij elkaar te krijgen om zo voor mezelf nog een extra boost te geven aan het evenement.

Wil je doneren? Klik dan HIER of op onderstaande afbeelding! Elke donatie ook, hoe klein of groot, helpt! Laten we zorgen dat we 81% genezing omhoog kunnen helpen. Alvast bedankt!

Updates

Updates over het trainen, de donaties en de algehele actie kun je volgen op mijn Instagram. Dit gaat allemaal onder toeziend oog van mijn trainster Jenny van JB-FIT dus dit gaat helemaal goedkomen.

Op naar 19 december! En donateurs, hartelijk bedankt!

Volg FSOM Magazine op Instagrampagina en Facebookpagina!
Ben je nog geen abonnee op FSOM-tv? Klik dan snel –> hier <– en mis niets meer!

Rocktober 2021 gaat bijna beginnen en wij gaan onze content daar een beetje op aanpassen. Hoe? Dat lees je in dit artikel. Check it out! Lees er alles over bij FSOM!
Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram