Het eerste event voor Europees no & low alcohol drinks

nablab 0,0 bij fsom magazine

Nablab 0.0 | Informeren, inspireren en natuurlijk genieten in Amsterdam. Binnenkort bij NabLab 0.0, een nieuw internationaal platform voor merken en afnemers in de drankenindustrie. De initiators van het platform lanceren op 3 en 4 april 2023 de eerste grote Europese professionele beurs omtrent alcoholvrije dranken. Gezondheid en bewuste keuzes maken staan voorop bij dit eerste ‘’no & low alcohol” event voor professionals.

NabLab 2023 vindt plaats in het Taets Art and Event park in Amsterdam. NabLab wordt een event dat twee dagen zal duren, het is een responsible business event met een internationaal breed scala van productinnovaties en introducties. Als je kijkt naar lijst een bedrijven, dan kun je wel snappen dat dit event een aardige commerciële impact al hebben. Bezoekers maken kennis met start-ups en scale-ups, maar zien ook stands en presentaties van grotere spelers als Heineken, Diageo en Lyre’s Spirit Co.

Wil je toch iets lekkers, maar dan toch zonder alcohol? Kan het überhaupt, of dat een illusie, tijdens Nablab 0,0 gaan we er dieper op in!

Nablab 0,0 event

Men wil het maar al te graag. Al is het maar om populair mee te kunnen doen, Maar stel je eens voor dat je kunt genieten zoals altijd. Echter dan zonder de nadelige effecten van alcohol!

Na het eerste evenement van NabLab april volgend jaar wil het platform zich doorlopend richten op de toenemende behoefte voor een gezondere levensstijl, aandacht voor het menselijk lichaam en verantwoord genieten. En dus alcoholvrij, of in ieder geval alcohol arm. Initiatiefnemers en partners ambiëren op middellange termijn het toonaangevende kennisinstituut voor Europa te gaan worden op het gebied van innovatieve dranken met een zeer laag alcoholpercentage of bij voorkeur geen alcohol.

Ben jij erbij in april?

Gordels om en genieten maar bij Nablab! Als het lukt met minder of geen alcohol en anders gewoon even check hoe een West Coast IPA hoort te smaken! Lees er alles over in onze rubriek De Thuisbar.

Artikel door: Bas / @thedutchbeerdad
Join mijn bieravonturen ook op Untappd en Instagram! Let’s share! #beergeeksunite

bier-compagnie in samenwerking met thedutchbeerdad op fsom Een Russian Imperial Stout wordt vaak afgekort tot RIS, dit is toch zeker één van de zwaardere bierstijlen. Waar komt het eigenlijk vandaan? Lees er alles over in De Thuisbar met TheDutchBeerDad bij FSOM Magazine.
Scoor nu extra voordelige de provinciebox van Bier-Compagnie.
Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram