Grand Theft Auto Trilogy Remastered

Grand Theft Auto Trilogy Remastered

27 oktober 2021 0 Door Peter van de Velde

Grand Theft Auto Remastered | Wanneer we het hebben over Grand Theft Auto dan mogen we toch wel spreken van een fenomeen in gaming. En dit nam vooral grote vormen aan toen het derde deel in de reeks uit kwam met de daarop voortbordurende Vice City en San Andreas. En laten we ze drie games nu opnieuw uitbrengen op de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One S/X, Xbox Series S/X en de Nintendo Switch! En later zelfs naar iOS en Android!

Twijfels

Elke keer als er een remaster wordt aangekondigd van een PlayStation 2 game gaan bij mij toch de nekharen een beetje overeind staan. Niet omdat het het niet waard is om PlayStation 2 titels te voorzien van een remaster maar wel omdat de gameplay in vele gevallen zo sterk verouderd is dat het eigenlijk niet meer te spelen is in deze era van gaming. Maar deze twijfels heeft Rockstar in ieder geval in woord weg weten te nemen door aan te geven besturing vanuit Grand Theft Auto V over te nemen in deze drie games. Dat brengt de gameplay naar het niveau van tegenwoordig! En de grafische kwaliteit is wellicht niet van het kaliber wat we tegenwoordig gewend zijn maar het draait uiteindelijk om de gameplay.

Hoog niveau Remaster

Maar ondanks dat het grafisch natuurlijk geen current gen graphics zal hebben betekent dit natuurlijk niet dat er geen grafische pracht en praal op het scherm getoverd zal en kan worden. Want een remaster staat er bekend om dat de textures toch in hogere resolutie weergegeven worden en dat er een overall poetsbeurt plaats heeft gevonden om het in ieder geval een beetje een streling voor de ogen te laten zijn.

Dat heeft Rockstar zeer zeker gedaaan! Zie onderstaande video met het resultaat van het PlayStation 2 era naar nu!

Release datum

Dan is het natuurlijk nog belangrijk wanneer we onze hand kunnen leggen aan deze titels! Gelukkig is dat ondertussen bekend. De game komt officieel uit op 11 november 2021, maar let op! Dit is enkel een digitale release. De fysieke release van deze trilogie komt uit op 7 december 2021. Dus een kleine maand later.

Deze volledige Grand Theft Auto Remastered Trilogie kun je scoren voor de prijs van €59.99. En dat is op zich een flinke prijs voor een remaster. Ondanks dat het gaat om drie games. Maar goed, als je wat wilt moet je wellicht iets!

Volg FSOM Magazine op Instagrampagina en Facebookpagina!
Ben je nog geen abonnee op FSOM-tv? Klik dan snel –> hier <– en mis niets meer!

Grand Theft Auto Remasterd komt er aan en bevat meer dan een game. Check snel het artikel bij FSOM magazine!
Please follow and like us: