Prepare Yourselves! Black Friday is coming!

black friday is coming en er zijn wat new kids on the block FSOM MAGAZINE

Black Friday | Black Friday is coming! Black Friday is hét fenomeen dat is komen overwaaien uit de VS. Een event dat de afgelopen jaren enorm aan populariteit heeft gewonnen, zo hebben veel retailers niet eens meer alleen een Black Friday, maar is het vaak al een Black Week. Maar naast al die retailers komen er ook steeds meer ‘new kids on the block‘…

Dit jaar is het op vrijdag 26 november ‘Black Friday’. Een dag die je alvast kunt omcirkelen in je agenda! Richting die datum zullen er talloze deals om je oren vliegen en de ene korting knalt nog harder naar binnen dan de andere. Althans, zo schreeuwen ze altijd heel erg hard, maar wist je dat dit lang niet altijd zo voordelig is.

Natuurlijk delen wij bij FSOM weer de beste deals met je, maar gelukkig kun je tegenwoordig goed vergelijken en heb je diverse websites waarbij je de beste Black Friday deals in één overzicht kunt vinden. De deals vliegen je dus om de oren en variëren tegenwoordig van schoenen en snoepgoed, tot aan groente bij de supermarkt en natuurlijk de welbekende elektronica deals. Maar zoals ik al zei; er zijn ‘new kids on the block‘.

Black Friday is coming! Black Friday is hét fenomeen dat is komen overwaaien uit de VS. Een event dat de afgelopen jaren enorm populair werd! Dikke sales stapelen zich op, maar waar moet je nou een beetje op letten? Check it out at fsom.

New Kids On The Black Friday Block!

Black Friday is altijd de dag na Thanksgiving. Deze dag draagt de naam vrijdag in zich omdat Thanskgiving altijd op de vierde donderdag in november valt, deze dag is al een eeuwigheid megapopulair in de VS. De afgelopen jaren heeft dit event ook enorm aan populariteit gewonnen bij ons. Wat ooit begon als één (vrij)dag vol met ongelofelijke aanbiedingen is tegenwoordig uitgegroeid tot het genieten van meerdaagse deals zoals we eerder al aangaven.

Vaak beginnen enkele winkels al met Pre-Black Friday deals vanaf Singles Day op 11 november en loopt dit door tot en met Cyber Monday. Vandaag de dag knallen dus al die aanbiedingen om je oren én dat betekend dus dat het interessant wordt voor andere spelers om hieraan mee te doen.

Zo is de eerste Black Friday tip van ons dan ook een bijzondere! Want, zit jij nog wel goed bij je internet en/of televisie maatschappij? Of loopt het lekker door? Een van die ‘new kids‘ zijn de providers van internet en televisie. Grote bedrijven als Vodafone doen bijvoorbeeld al jaren mee aan Black Friday, maar ook het vergelijken op internet, van je internet! Kan tijdens de Black Friday periode een uitstekend idee zijn!

Er zijn talloze deals te vinden en zeker richting 26 november gaan er een paar stunts aankomen. Neem dus absoluut eens je abonnement onder de loep en check of je nog wel goed zit! Dit is de eerste tip van de FSOM redactie en natuurlijk komen er nog veel meer!

Artikel door: Bas / @thedutchbeerdad
Whisky, Whiskey, Whisky? Hoe zit dat eigenlijk?
Volg FSOM Magazine op Instagrampagina en Facebookpagina!
Ben je nog geen abonnee op FSOM-tv? Klik dan snel –> hier <– en mis niets meer!

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram