GameBreak seizoen 2 is begonnen!

GameBreak seizoen 2 is begonnen!

15 oktober 2021 0 Door Peter van de Velde

GameBreak seizoen 2 | Dames en heren, jongens en meisjes, GameBreak seizoen 2 is officieel BEGONNEN! Het was een tijdje stil in verband met de vakantie maar vanaf nu kun je gewoon weer wekelijks kijken op FSOM TV. De eerste twee afleveringen zijn ondertussen beschikbaar dus kijken geblazen!

Vakantie voorbij

De vakantie is weer voorbij en dat betekent dat we eerst eens even terug kijken naar de games die gespeeld zijn! In een aantal maanden kan er een hoop leuks voorbij komen wat je wellicht gemist hebt. Dus het is wel de moeite waard om daar even op terug te kijken. Maar we krijgen ook nog en hoop moois in de maanden die komen dus kijk ik ook alvast even vooruit.

Fantasie in overvloed

Final Fantasy meets Dark Souls? En wat hebben heeft dat nu weer te maken met controle, reizen en comic books? Nou alles natuurlijk! Want in deze tweede episode praat ik je bij over Stranger of Paradise Final Fantasy Origin, heb ik het over Control op de PlayStation 5, vertel ik over mijn tweede keer reizen door Seattle met The Last of Us Part II en pak ik even een aantal geruchten bij de horen over Spider-Man 2! Let’s dive right in!

Trophies

Artikel door: Peter van de Velde / @dutchplaystationgamer / @fsomwhiskyguy
Volg FSOM Magazine op Instagram en Facebook!

Rocktober 2021 gaat bijna beginnen en wij gaan onze content daar een beetje op aanpassen. Hoe? Dat lees je in dit artikel. Check it out! Lees er alles over bij FSOM!

Meer DutchPlayStationGamer

Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin
Måneskin ook in Nederland groot succes!
Ghostbusters: Afterlife (I Ain’t Afraid of No Ghost)
Van nul naar Mudmasters 2021!
Rocktober 2021 komt snel dichterbij!

Please follow and like us: