Foo Fighters knalt nieuw album in 2021!

Foo Fighters knalt nieuw album in 2021!

11 november 2020 0 Door Peter van de Velde

Foo Figthers | Gelukkig hoeven we voor nieuwe muziek niet zo lang te wachten want de heren hebben hun nieuwe single “Shame Shame” gedropt en dat is zeker een luister waard! Het is anders, het klinkt anders en toch klinkt het Foo Fighters!

Live premiere bij SNL

Afgelopen weekend was het nieuwe nummer officieel voor het eerst te horen en waarom dan niet gewoon direct live? Bij SNL mochten de heren optreden en daar brachten ze “Shame Shame” voor het eerst.

Daar bleef het gelukkig niet bij en kwam er ook een ingetogen versie van “Times Like These“. Uiteraard zijn wij de beroerdsten niet en hebben we de nummers er voor jullie bij gepakt en kunnen jullie deze hieronder beluisteren!

Shame Shame
Times Like These

Live sucks!

Wow, helemaal niet! Live muziek van de Foo Fighters is het beste wat jou kunt overkomen, maar er zijn mensen die liever de studio opname hebben en wij zouden FSOM niet zijn als we niet jullie ook gewoon bedienen. Daarom krijg je van ons hieronder gewoon de kans om die versie te beluisteren met de videoclip of gewoon op Spotify! Hoe vet is dat?!

Nieuw album!

Ohw ja, bijna vergeten maar dit nummer is dus onderdeel van een nieuw album! En dat album komt op 5 februari 2021 naar ons toe! I can’t wait!

Artikel door: Peter van de Velde / @dutchplaystationgamer
Volg FSOM Magazine op Instagram en Facebook!

GameBreak Episode 7 Playstation Vita met Dutchplaystationgamer op FSOM tv

GameBreak – Ubisoft scoort een hattrick!
Bon Jovi 2020 eindelijk uit!
Is Pennywise nog niet klaar? It Chapter III

Please follow and like us: