Dit moet je zien! Danny Vera LIVE vanuit het scheepvaartmuseum!

Dit moet je zien! Danny Vera LIVE vanuit het scheepvaartmuseum!

7 juli 2020 0 Door Bas de Goede

Danny Vera, iedereen kent hem imiddels wel. De zanger uit Zeeland die de huisband werd van Veronica Inside en inmiddels uitgegroeid is tot één van Nederlands beste artiesten. Met de nadruk op beste!

Voordat je verder leest, kijkt en luister is het zaak dat jevast in je oren knoopt om een abonnementje op het YouTube kanaal van Danny Vera te nemen. Het liedje ‘Hold on to let go’ uit zijn Vera home recordings geeft ons nog elke keer kippenvel als we het luisteren.

Om er niet langer omheen te lullen kun je hieronder (niet langer) de video checken van het liedje ‘Pressure makes Diamonds’ LIVE vanuit het scheepvaartmuseum! Wat een song! Wat een locatie!

Voor de echte liefhebbers is natuurlijk de 2LP + CD van ‘Pressure Makes Diamonds’ een must have. Scoor hem –> hier!

Wil je niets meer missen? Abonneer je dat helemaal GRATIS op ons YouTube kanaal. Bij dit GRATIS abonnement ben jij altijd als eerste op de hoogte van onze video’s. Laten wij je als eerste weten wat eraan komt op FSOM Magazine en nog veel belangrijker… Jij hoort dan gewoon bij de FSOM Crew!

Artikel door: Bas de Goede / @thedutchbeerdad
Volg FSOM Magazine op Instagram en Facebook!

FSOM Magazine het in het entertainment magazine speciaal voor jou! HEb jij dit al gezien? Danny Vera live vanuit het scheepvaartmuseum! 

TheDutchBeerDad voor FSOM Magazine.
Please follow and like us: