Deze Nieuwe Baileys Wil Je Niet Missen!

nieuwe baileys bij fsom magazine

Nieuwe Baileys | De herfst vraagt om heerlijke wandelingen tussen de knisperende oranje blaadjes, om vervolgens bij thuiskomst te genieten van een kop warme chocolademelk met eventueel een lekker scheutje Baileys erin. Lekker een warme deken pakken en plof op de bank. Om de herfst goed af te trappen, heeft Baileys haar nieuwe Limited Edition in het leven geroepen. Namelijk, Baileys Tiramisu. Dit klinkt toch te mooi om waar te zijn?!

Maar dit drink je toch niet warm? Nou is dat niet helemaal waar. Je kunt Baileys uiteraard on the rocks drinken, je kunt haar verwerken in een heerlijke cocktail of je voegt een beetje toe aan je warme chocolademelk. Ook lekker: Een scheutje in je (irish)koffie of latte. Jammie!

Eens in de zoveel tijd wordt er een nieuwe limited edition variant gelanceerd naast de normale Baileys zoals we haar allemaal wel kennen. Bijvoorbeeld de Strawberry & Cream. Of de Coloda…. Heer-lijk!

Liever iets heel anders? Ga dan mee op bourgondische reis met de nieuwe Hertog Jan vatgerijpt serie, met de prachtige naam: Bière du Soir!

Zo kun je de nieuwe Baileys ook drinken!

Even terug naar de Limited Edtion, welke zich ook prima leent voor je koffie en chocolademelk 😉 Deze heeft een authentieke tiramisu smaak met vers gebrande koffie, gevolgd door cacao, lange vingers, mascarpone en tonen van cake. Roberta Pagnier, bekend als televisie chef en haar verschillende kookboeken, deelt met ons een fantastisch recept voor een Martine met Baileys tiramisu. Daar heb je voor nodig:

nieuwe baileys bij fsom magazine door kim michaelis
  • 50ml Baileys Tiramisu
  • 25ml wodka
  • IJblokjes
  • Slagroom
  • Cacaopoeder

Giet de Limited edition Tiramisu en Wodka samen in een cocktailshaker gevuld met ijs. GOED SCHUDDEN! Giet de mix af met een zeef in een glas en garneer met slagroom en cacaopoeder. Cheers!

De Limited Edtion Tiramisu variant is vanaf nu te koop bij de betere slijters, dus wij springen snel op de fiets naar Van Erp Dranken (Want dat is natuurlijk onze favoriete slijterij ;-). Wil je meer cocktail inspiratie? Kijk dan naar het eerste seizoen van onze eigen Cocktail Experience op YouTube! In deze serie gaan Robbert (die ken je natuurlijk als Confessions of a Whisky Freak!) en Bas aan de slag met een aantal te gekke cocktails!

Artikel door: Kim (Kimmichaelis.nl)

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram